fbpx

5+1 καλοκαιρινά hacks ομορφιάς που θα κάνουν την ζωή σου πιο εύκολη!

Η πιο όμορφη ίσως εποχή που όλοι περιμέναμε ολόχρονα με τόση ανυπομονησία είναι εδώ! Και το μυαλό άρχισε ήδη να ταξιδεύει.. Παραλίες, βουτιές, μαύρισμα, αποδράσεις!

Όμως με τις θερμοκρασίες να ανεβαίνουν, τα προβλήματα ομορφιάς που προκύπτουν μπορούν να μετατρέψουν το καλοκαίρι μας από παράδεισο σε κόλαση. Όμως εμείς δεν θα το αφήσουμε αυτό να συμβεί, έτσι;

Γι’ αυτό κι εγώ σου βρήκα τα hacks ομορφιάς που θα σε βοηθήσουν να “σώσεις” το δέρμα σου και να το διατηρήσεις απαλό, ενυδατωμένο.

Δες τα εδώ:

1
Άλλαξε το foundation σου με BB Cream

Με τις θερμοκρασίες στα ύψη, το foundation σου θα αρχίσει να “λιώνει” όταν ιδρώσεις. Και επειδή αυτό το look δεν είναι καθόλου in, αν θες να το αποφύγεις, δεν έχεις παρά να αρχίσεις να φοράς BB Cream αντί για foundation.

Η BB Cream θα σου παρέχει την κάλυψη που ζητάς χωρίς να επιβαρύνει το δέρμα σου, και το καλύτερο; Έχει και αντηλιακή προστασία! Τι άλλο θες;

2
Παγάκια από Aloe Vera για εγκαύματα

Κάθισες λίγο περισσότερο στον ήλιο και τώρα το δέρμα σου υποφέρει; Κανένα πρόβλημα! Απλά βάλε Aloe Vera σε μια παγοθήκη, τοποθέτησε την στην κατάψυξη για λίγες ώρες και voila! Τοποθέτησε το παγάκι στο έγκαυμα για άμεση ανακούφιση.

3
Baby powder στη διάσωση

Σκέφτηκες ποτέ να χρησιμοποιήσεις το baby powder σαν after shave; Κι όμως είναι ιδανικό! Αν ακόμα χρησιμοποιείς ξυραφάκι – λάθος σου – τότε να ξέρεις ότι το baby powder μετά το ξύρισμα αποτρέπει τον ερεθισμό λόγω της φυσικής του δροσιστικής ιδιότητας.

Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις το baby powder για να ξεφορτωθείς την ενοχλητική άμμο που δεν λέει να ξεκολλήσει από πάνω σου μετά τις βουτιές σου. Βάλε λίγη baby powder στα σημεία που κόλλησε η άμμος και το πρόβλημα λύθηκε!

4
Λεμόνι για τον ιδρώτα

Μία από τις πολλές χρήσεις του λεμονιού είναι η καταπολέμηση του ιδρώτα. Το κιτρικό οξύ που περιέχει, εξαλείφει τα βακτήρια και το ευχάριστο άρωμά του το καθιστά φυσικό αποσμητικό.

Αραίωσε μισό λεμόνι με λίγο νερό, άπλωσε το στις “προβληματικές” περιοχές, άφησε το για μισή ώρα και ξέπλυνε. Πόσο πιο απλό;

5
Scrub για μεγαλύτερη διάρκεια του ξυρίσματος

Πόσο ενοχλητικό είναι να ξυρίζεις τα πόδια σου και την επόμενη μέρα ξανά από την αρχή; Και όμως υπάρχει τρόπος για να αποφύγεις το καθημερινό ξύρισμα.

Φτιάξε ένα μείγμα από λεμόνι, ζάχαρη και νερό και άπλωσέ το στις περιοχές που ξυρίζεσαι με ένα σφουγγάρι. Έτσι θα κάνεις λίγες μέρες να ξαναπάρεις στα χέρια σου ξυράφι. Τέλειο;

6
Απόφυγε το ξεθώριασμα των μαλλιών σου

Το θαλασσινό νερό σε συνδυασμό με τον ήλιο είναι καταστροφικά για το χρώμα των μαλλιών σου. Μην αγχώνεσαι όμως! Η απάντηση στο πρόβλημά σου ονομάζεται μηλόξυδο.

Πολύ απλά βάλε μισό φλιτζάνι μηλόξυδο σε ένα spray bottle, ψέκασε τα μαλλιά σου κάθε φορά που θα περάσεις την μέρα σου στον ήλιο και το υπέροχο χρώμα σου θα κρατήσει πολύ περισσότερο.

Εσύ ποιο beauty hack θα εφαρμόσεις πρώτο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending