fbpx

Outfit της εβδομάδας: To look μου για το MTN Madwalk 2017!

Τέλειωσε και το φετινό Madwalk με μεγάλη επιτυχία και εννοείται ότι λίγες μέρες μετά θα ετοιμαζα το outfit post με τα ρούχα που επέλεξα να φορέσω!

Αυτή τη φορά όμως επειδή δεν είχα χρόνο να πάω στα καταστήματα, αλλά ούτε και να μπω σε ιστοσελίδες για να βρω φορέματα, σκέφτηκα να σχεδιάσω ένα και να το ράψω.

Είμαι σίγουρη ότι θα σκέφτηκες ότι είναι πολύ πιο εύκολο και γρήγορο να ψωνίσεις από τα καταστήματα, παρά να σχεδιάσεις και να ράψεις κάτι. Παρ’ όλα αυτά για εμένα που ξανά έκανα κάτι τέτοιο, ισχύει το αντίθετο!

Δες εδώ το look μου: 

Το συγκεκριμένο φόρεμα το είχα πολύ καιρό στο μυαλό μου ότι ήθελα να το “δημιουργήσω” και το Madwalk ήταν η αφορμή γι’ αυτό. Εμπνεύστηκα από τη σχεδιάστρια Vero Diaz και την τελευταία της συλλογή στην οποία χρησιμοποιεί διαφόρων ειδών δαντέλες.

Σχεδίασα το φόρεμά μου όπως το φανταζόμουν και με τη βοήθεια της Πόλας, εννοείται, το φόρεμα ήταν έτοιμο σε λιγότερο από 5 μέρες. 

Για τα μαλλιά ήθελα κάτι απλό και κάτι που να μην κρύβει το φόρεμα, γι’ αυτό και επέλεξα να κάνω ένα hairstyle στο οποίο τα μαλλιά μου ήταν πίσω από τα αυτιά μου. Στις άκριες των μαλλιών μου είχα waves.

Για το μακιγιάζ κινήθηκα σε πιο bronze αποχρώσεις με πιο έντονα μάτια και πιο nude χείλη!

Για παπούτσια επέλεξα τα αγαπημένα μου off white πέδιλα τα οποία ήταν ακριβώς στο ίδιο χρώμα με το φόρεμα. Για clutch bag επέλεξα μια πιο μοντέρνα τσάντα σε ασημένιο χρώμα με κίτρινες λεπτομέρειες!

Get the look: 

Φόρεμα

Οff white πέδιλα 

Clutch bag

Hairstyle

Love ya ♥

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending