fbpx

Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι αυτής της εβδομάδας!

Aυτή την εβδομάδα ξεφύγαμε λίγο από τα κόκκινα χαλιά και τις γκλαμουριές και επιστέψαμε στην κανονική μορφή του Best Looks! Γι’ αυτό ξεκίνησα να ψάχνω ανάμεσα στα stylish άτομα που μας έκαναν tag ή που χρησιμοποίησαν το hashtag μας! Και βρήκα αυτά τα καταπληκτικά outfits που θα δείτε πιο κάτω! ????

Μην ξεχνάς ότι μπορούμε να εντοπίσουμε και το δικό σου fashionable outfit! Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας κάνεις tag στις φωτογραφίες σου ή να χρησιμοποιήσεις το hashtag #studentlifetrends. Βέβαια αν είναι κλειδωμένο το profile σου στο Instagram τότε δε θα μπορούμε να δούμε τη δική σου φωτογραφία! Η φωτογραφία σου να μην είναι selfie, αλλά ολόσωμη!

Δες εδώ τα best looks αυτής της εβδομάδας:

1
Γεωργία Σαρίκα 

A post shared by ⚡️ (@giorgiasarika) on

Ένα πολύ ιδιαίτερο και ξεχωριστό look από την Γεωργία, το οποίο λίγες θα τολμούσαν! Μου άρεσε πάρα πολύ που φόρεσε άσπρο παντελόνι με μαύρη λεπτομέρεια στο πλάι και από πάνω φόρεσε μια lilac see-through blouse. Η λεπτομέρεια που διαφοροποίησε το look της είναι το άσπρο στενό crop top που έβαλε μέσα από την μπλούζα και το έκανε πιο sporty chic! Go girl! ⚡

2
Στυλιανός Αγαθοκλέους 

Λάτρεψα το outfit του Στυλιανού που είναι πιο street style! Δημιούργησε ένα πολύ cool και trendy look, φορώντας μαύρη sport βερμούδα την οποία συνδύασε με ένα sport t-shirt με prints. Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που έβαλε τις ψηλές αθλητικές του κάλτσες μαζί με τα συγκεκριμένα άσπρα sneakers του! Αυτό που ολοκλήρωσε το look του είναι το χρυσό του ρολόι το οποίο ταιριάζει απόλυτα με το υπόλοιπο look! ✌

3
Ζωή Σοφοκλέους

Ένα καταπληκτικό outfit από την Ζωή, όπως κάθε φορά άλλωστε. Μου άρεσε πολύ που συνδύασε την χακί midi φούστα της – τύπου bodycon- με άσπρο crop top και τα μαύρα mules της. Τα χρυσά αξεσουάρ της, το μαύρο choker στον λαιμό της και το μακιγιάζ της σε γήινες αποχρώσεις ολοκλήρωσαν το look της! Well done! ????

Δες κι εσύ τον εαυτό σου ανάμεσα στα weekly best looks,
χρησιμοποιώντας το hashtag,
#studentlifetrends!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending