Δες πώς είναι σήμερα οι ηθοποιοί της σειράς “Είσαι το ταίρι μου”!

Απόφοιτη από το Πανεπιστήμιο του Surrey στην Αγγλία

Παρακολουθούσες κι εσύ κάποτε με μανία τις καλές ελληνικές κωμικές σειρές; Κυριαρχούσαν ηθοποιοί που αγαπήσαμε και ιστορίες αγάπης που ταυτιστήκαμε…

Μία από αυτές τις αγαπημένες μας σειρές ήταν και το “Είσαι το ταίρι μου“. Μια σειρά που μας έκανε να γελάσουμε, αλλά και να κλάψουμε από συγκίνηση (και γέλιο).

Πώς είναι οι αγαπημένοι μας ηθοποιοί σήμερα; Μετά από σχεδόν 16 χρόνια;

 

1Αλέξης Γεωργούλλης

newpost.gr/paraskhnio.gr

Ο γοητευτικός ηθοποιός που έπαιζε τον Σωτήρη στη σειρά, έκανε όλες τις γυναίκες που παρακολουθούσαν τη σειρά, να έχουν εμμονή μαζί του, ανεξάρτητα με την ηλικία τους.

Από το 2001 μέχρι σήμερα, ο ηθοποιός παραμένει εξίσου γοητευτικός και ταλαντούχος στη δουλειά του!

2Βίκη Σταυροπούλου

youtube.com/govastileto.gr

Η αγαπημένη μας Στέλλα στο “Είσαι το ταίρι μου” ήταν γεμάτη νάζι, χιούμορ και αυτοσαρκασμό.

Αυτά τα στοιχεία είναι και στοιχεία του χαρακτήρα της αγαπημένης μας Βίκης Σταυροπούλου που δεν άλλαξε και πολύ και παρέμεινε εξίσου γλυκιά!

3Κατερίνα Λέχου

fthis.gr/thebest.gr

Η γοητευτική Βίκη μπήκε στη ζωή δύο αντρών και δεν μπορούσε να διαχωρίσει με ποιον ήθελε να καταλήξει στο τέλος. Τους “σαγήνευσε” με την ομορφιά της και το έπαιζε σε διπλό ταμπλό!

Παρ’ όλα τα χρόνια που πέρασαν, η όμορφη Κατερίνα Λέχου μεγάλωσε μεν ηλικιακά, αλλά διατηρείται όμορφη και επιτυχημένη ακόμη!

4Άρης Σερβετάλης

lifo.gr/athensmagazine.gr

Ο αγαπημένος σε όλους Λάζαρος, ήταν ο κολλητός και συγκάτοικος του Γρηγόρη. Οι ατάκες του μας άφηναν πολλές φορές… άφωνους και με ασταμάτητο γέλιο να ακολουθεί.

Μερικά χρόνια αργότερα, φαίνεται πιο ώριμος και σοβαρός αλλά εξίσου προσιτός και αξιαγάπητος!

5Δάφνη Λαμπρογιάννη

pinterest.com/gossip-tv.gr

Η αυστηρή της σειράς, Αννέτα, προκαλούσε σε αρκετούς την αντιπάθεια, λόγω της κριτικής και του σοβαρού της ύφους. Δεν μπορούσαμε να συγκρατήσουμε το γέλιο μας όμως όποτε τραγουδούσε Βοσκόπουλο (στις χαρές της)! 😉

Σήμερα η γλυκιά ηθοποιός Δάφνη Λαμπρογιάννη διατηρείται σχεδόν η ίδια, με κύρια αλλαγή το χρώμα στα μαλλιά της. Την απολαμβάνουμε στη σειρά “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”!

6Αλέκος Συσσοβίτης

oroskopos.tv/newpost.gr

Ο γοητευτικός και γυναικο-κατακτητής Νίκος στη σειρά, είχε μανία με το γυναικείο φύλο, μέχρι να του κλέψει την καρδιά η πανέμορφη Βίκη.

Σήμερα μπορούμε να πούμε πως ο ηθοποιός δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου, διατηρώντας τη σεμνότητα και την ευγένεια του όπως τότε!

7Βασίλης Χαραλαμπόπουλος

thasorama.gr/gossip-tv.gr

Ο αγαπημένος μας Γρηγόρης ήταν το αγόρι της διπλανής πόρτας, ο φίλος που όλοι θα ήθελαν να έχουν και ο χαρακτήρας που όλοι συμπονούσαν για ό,τι του συνέβαινε στη σειρά. Έμπλεξε με τη Βίκη και είχε κολλητό του τον Λάζαρο.

Σήμερα, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δεν έχει αλλάξει και πολύ, πέρα από μικρές λεπτομέρειες (π.χ. μαλλιά). Συνεχίζει να ασχολείται με την υποκριτική και να σημειώνει επιτυχίες!

8Παναγιώτης Φιλιππαίος

Ο αγαπημένος Μιλτιάδης ήταν ο μικρός και πανέξυπνος της σειράς. Αρκετές φορές έπαιζε ότι δεν κατάλαβαινε τίποτα, αλλά κατά βάθος ήξερε τα πάντα!

Σήμερα έχει γίνει πλέον ολόκληρος άντρας και συνεχίζει να ασχολείται με την υποκριτική. Η διαφορά είναι έντονη, ειδικά για όσους τον θυμούνται παιδάκι!

Πώς σου φάνηκαν οι αλλαγές τους με τα χρόνια; Παρακολουθείς ακόμα “Είσαι το ταίρι μου”;