fbpx

3+1 must-have ανδρικά αξεσουάρ για το καλοκαίρι!

Με αφορμή το προηγούμενο μας post για το τι να φοράς στα καλοκαιρινά events και beach bars επιλέξαμε σήμερα να μιλήσουμε πιο αναλυτικά για τα ανδρικά accessories.

Δεν χρειάζεσαι και πολλά-πολλά! Υπάρχουν αυτά τα 3-4 αξεσουάρ που μπορούν να “διαμορφώσουν” και το style σου για αυτό πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στις επιλογές σου.

Δες εδώ: 

1
Γυαλιά ηλίου

Τα γυαλιά ηλίου είναι το πιο απαραίτητο αξεσουάρ για το καλοκαίρι. Πέραν του ότι ένα σωστό ζευγάρι γυαλιά ηλίου σου δίνει ιδιαίτερο στυλ, προστατεύει τα μάτια σου από το φως του ήλιου.

2
Ρολόι

Θα ήταν καλό το καλοκαίρι να έχεις ένα “καλό” ρολόι. Όταν λεμέ καλό ρολόι δεν εννοούμε απαραίτητα και ακριβό. Αυτό το αφήνουμε στην δική σου κρίση και τσέπη. Αυτό που εννοούμε είναι το ρολόι να έχει χαρακτήρα, να είναι ιδιαίτερο και να μπορείς να το υποστηρίξεις.

Δεν κάνουν όλα τα ρολόγια για όλους, σε κάποιους πάνε τα μεγάλα σε άλλους τα μικρά. Αν έχεις μεγάλα χέρια καλό θα ήταν να μη φορέσεις ένα μικροσκοπικό ρολόι μιας και θα είναι άχαρο πάνω σου.

Για το καλοκαίρι σου προτείνουμε κάτι διαφορετικό, κάτι που δεν είναι ιδαίτερα πανομοιότυπο με τα συνηθισμένα ρολόγια. Σου προτείνουμε τα ξύλινα ρολόγια, τα οποία είναι από μόνα τους εντυπωσιακά.

3
Βάλε καπέλο ή bandana

Πέραν του ότι σε προστατέυει από τις ακτίνες του ήλιου σου δίνει κι ένα άκρως καλοκαιρινό στυλ. Υπάρχουν αρκετά είδη που μπορείς να φορέσεις ανάλογα με το στυλ σου και τις προτιμήσεις σου, όπως: jockey για την παραλία ή για ένα casual outfit, panama, brixton hats, κ.α.

Επίσης μια εναλλακτική λύση είναι η bandana, η οποία τους καλοκαιρινούς μήνες κάνει θραύση, αλλά δεν σημαίνει πως ταιριάζει και σε όλους, γι’ αυτό φρόντισε να ξεχωρίσεις!

4
Backpacks

Είναι πολύ βολική αφού με αυτή μπορείς να κουβαλάς μαζί σου ό,τι χρειάζεσαι κατά την διάρκεια της ημέρας. Μπορείς να την χρησιμοποίησεις για την θάλασσα μέχρι και την καλοκαιρινή σου βόλτα με φίλους για ένα χαλαρό καφέ.

Εσύ ποια από αυτά τα αξεσουάρ θα εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου
για το καλοκαίρι; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending