fbpx

3 πανεύκολα βήματα για να κάνεις τα πινέλα σου και πάλι καινούρια!

Η περιποίηση και η φροντίδα του προσώπου μας είναι σημαντική και απολύτως απαραίτητη. Αυτή συμπεριλαμβάνει και τον καθαρισμό των πινέλων μακιγιάζ.

Όπως μπορείς να διαβάσεις εδώ, τα πινέλα συχνά μεταφέρουν μικρόβια έτσι ο καθαρισμός τους είναι αναγκαίος. Ιδανικό θα ήταν, να το έβαζες στο πρόγραμμα σου κάθε μία ή δύο εβδομάδες.

Μην ανησυχείς, δεν είναι κάτι περίπλοκο αντιθέτως είναι πολύ εύκολο. Μπορείς να το κάνεις με απλά, οικονομικά υλικά που έχεις ήδη στο σπίτι.

Δες τα βήματα:

1
Βήμα 

Βρέξε καλά τα πινέλα σου με χλιαρό νερό.

2
Βήμα 

Τοποθέτησε στη παλάμη σου shampoo για μαλλιά, με λίγες σταγόνες από ελαιόλαδο. Το ελαιόλαδο θα βοηθήσει στον πιο βαθύ καθαρισμό των πινέλων σου διατηρώντας τις τρίχες μαλακές. Τώρα, με απαλές, κυκλικές κινήσεις τρίψε το πινέλο στην παλάμη σου.

*Bonus Tip*

Youtube

Αν έχεις πολύ καιρό να καθαρίσεις τα πινέλα σου καλό θα ήταν να τοποθετήσεις επίσης λίγη μαγειρική σόδα. Ένα υλικό σχεδόν μαγικό μιας και καθαρίζει σχεδόν τα πάντα!

3
Βήμα 

Ξέπλυνε το πινέλο σου με χλιαρό νερό χωρίς να χρησιμοποιήσεις δύναμη. Στη συνέχεια, τοποθέτησε τo πινέλo σε μια πετσέτα έτσι ώστε οι τρίχες να είναι χαμηλά και το πλαστικό μέρος από το πινέλο σε πιο ψηλό σημείο. Με αποτέλεσμα να μη μείνει καθόλου νερό στο πινέλο. Άφησε το να στεγνώσει για λιγότερο από 24 ώρες.

Τώρα τα πινέλα σου θα μοιάζουν σαν καινούρια!

Τι λες θα το δοκιμάσεις;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending