fbpx

Πώς θα ήταν το Survivor αν έπαιζαν μέσα διάσημοι ποδοσφαιριστές;

Πάει Survivor ήταν αυτό και πέρασε. Παρόλο που προσωπικά δεν το παρακαλουθούσα, μορφωνόμουν για αυτό επί καθημερινής βάσεως μέσα από τα αγαπημένα μας μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Έτσι λοιπόν μετά από μελέτη (όχι την Ελεονώρα) έμαθα ποιος είναι ποιος και ετοίμασα το Survivor Football Edition.

Υ.Γ. Μην συγκρίνετε Αγγελόπουλο και Χούτο με τους πιο κάτω!

1
Zlatan Ibrahimovic

Δεν θα μπορούσε να υπάρχει Survivor χωρίς Ζλατάνι! Όπως και να το κάνουμε θα επιβίωνε, θα ερχόταν σίγουρα στις πρώτες θέσεις σε κάθε άθλημα ενώ με καράτε θα άνοιγε καρύδες όλη μέρα.

Κοινά χαρακτηριστικά με Γιώργο Αγγελόπουλο που παρόλο που τον αμφισβήτησαν κέρδισε, κάτι που έγινε και στη ζωή του Zlatan!

2
Luis Suarez

Ο Suarez θα ήταν ο τύπος που θα τον ήθελαν όλοι στην ομάδα τους. Θα κυνηγούσε άγρια ζώα και θα τα έπιανε δαγκώνοντας τα στον λαιμό. Τώρα κατά πόσο δεν θα δάγκωνε και αντιπάλους αυτό δεν μπορώ να σου το εγγυηθώ!

Κοινά χαρακτηριστικά με τον Μάριο Πρίαμο ο οποίος έφτανε κοντά στο να δαγκώσει ακόμα και συμπαίκτες του!

3
John Terry

Ο Terry θα πήγαινε στο Survivor και ξεπίτηδες θα έφευγε πιο γρήγορα. Ο λόγος; Πολύ απλός! Θα πήγαινε μετά να δει και να “παρηγορήσει” τις γυναίκες των συμπαιχτών του και αντιπάλων του στο παιχνίδι. Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει!

Κοινά χαρακτηριστικά με ποιον άλλον από τον Σπαλιάρα. Μην το συζητάμε καν!

4
Pepe

Ο Pepe δεν θα άντεχε και πολύ στο Survivor. Θα δεχόταν έτσι 5 – 6 κόκκινες στο παιχνίδι και κάποια στιγμή ο κόσμος θα γύριζε εναντίων του. Φυσικά ο ίδιος θα το απολάμβανε αφού σκοτώνει, κυριολεκτικά, για τέτοιες στιγμές δημοσιότητας.

Κοινά χαρακτηριστικά με τον Στέλιο Χανταμπάκη. Λίγο το bullying στην Παπαδοπούλου, λίγο το ότι κανείς δεν το συμπαθεί, ε δεν θέλει και πολλά!

5
Alexis Sanchez

Θα ήταν ίσως ο πιο ήσυχος και πιο δουλεφταράς παίχτης στο ριάλιτυ. Αλλά στο τέλος πάντα θα κατάφερνε να χάσει ή να του κλέψει άλλος την μπουκιά από το στόμα.

Κοινά χαρακτηριστικά με τον Κωνσταντίνο Βασάλο ο οποίος πήγε στην πηγή, πήρε το αυτοκινητάκι του αλλά δεν διεκδίκησε το τρόπαιο. Και ο Sanchez πήρε το Copa America του αλλά για τίτλο με την Arsenal, άστα να πάνε!

6
Paul Pogba

Θα πήγαινε ως ο καλύτερος παίχτης, όλα τα φώτα θα ήταν πάνω του και στην τελική το μόνο που θα έκανε θα ήταν να τερματίσει τριτοτέταρτος.

Κοινά χαρακτηριστικά με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο – μισθοφόρο, αφού κατά πολλούς είναι ο νικητής της καρδιάς τους αλλά στην ουσία δεν κατάφερε και κάτι!

Εσύ ποιους άλλους θα ήθελες να δεις στο Survivor Football Edition;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending