fbpx

Πώς θα κυκλοφορούμε στην Κύπρο το καλοκαίρι μετά από… 20 χρόνια;

Νομίζω ούλλοι συνειδητοποιήσαμε ότι ο καιρός άρκεψε τζιαι αλλάσσει πολλά, και οι θερμοκρασίες του καλοκαιριού πλέον εν αντέχουνται.

Αφού εν τόση πυρά που αν σβήσεις το air-condition νομίζεις εν να αρκέψεις να λιώνεις σαν το τζερί το αφτούμενο. Το “αερούι” έξω εν τόσο βραστό παντές τζιαι εξεφύσησε δράκος.

Φαντάστου δηλαδή μετά που 20 χρόνια τι έχει να γίνει άμαν τωρά η θερμοκρασία φτάνει τους 45 βαθμούς.

Δες παρακάτω πώς θα μοιάζει μάλλον η Κύπρος το καλοκαίρι σε 20 χρόνια από τώρα:

 

1
 Air-condition

Να φανταστώ με τη τόση ζέστη έξω όχι μόνο δεν θα δουλεύκουν, αλλά θα χρειαστεί να κάμουμε το σπίτι μας ψυγείο.

Εν να έρτουμε σε μια τόσο απελπιστική θέση, που εν θα ξέρουμε τι να κάμουμε. Το πολύ-πολύ, ο Κυπραίος να  αρκέψει να χτίζει ψυγεία για να ζει μέσα… Όπως τες πατέντες του με τες τέλλες.

2
Φαγητό

Χωρίς νερό εν μπορείς να έσσιεις το ανάλογο φαΐ. Άρα ξιάνουμε τα μακαρόνια τζιαι ότι χρειάζεται να ψηθεί με το νερό, γιατί λογικά πρέπει να κάμνουμε οικονομία.

Οι μισοί λογικά εν να πεθάνουμε που την πείνα, γιατί είμαστε τζιαι λαός που δίχως φαΐ, εξαλίφκεται πιο γλήορα τζιαι που τες μούγιες άμαν τους πιτίσεις Aroxol.

3
Ειδήσεις

Στες ειδήσεις το κύριο θέμα που θα ακούμε είναι ο καιρός και η αντίστοφη μέτρηση για την περίφημη αποκάλυψη και τη συντέλεια του κόσμου.

Η Κύπρος βέβαια θα διαλυθεί μετά που καμιά 100ετία μετά τον υπόλοιπο κόσμο, εφόσον είμαστε 100 χρόνια πίσω. Άρα εγλιτώσαμεν την.

Εν να βράζουμε σαν τους παστουρμάες το καλοκαίρι του 2037 τζιαι ακόμα εν να σχολιάζουμε τον γείτονα που έφερε τη γκόμενα έσσω μες στην πυρά.

4
Λάβα μου…

Η ζέστη του ήλιου θα είναι λογικά τόσο αφόρητη που θα απορροφήσει το νερό της θάλλασας, και θα γίνει παντού μια έρημος, με λάβα.

Οι δρόμοι, τα χωράφκια, οι αυλάες των σπιθκιών, γεμάτα με λάβα… Να φκαίνεις που το σπίτι να σου διά η αύρα της να ανοιεί το ματούι σου.

5
Αυτοκίνητα λιωμένα σαν… τζιερί

Νομίζω τα αυτοκίνητα που εν να λειτουργούν με ηλεκτρική ενέργεια εν να πουληθούν πολλά. Εν να γίνουν τζιαι της μόδας τα ανοιχτόχρωμα, ώστε να μεν τραβούν τον ήλιο.

Τα πάρκινγκ που εν μες στον ήλιο, αν δεν τα κλείσουν που πάνω, εν θα πηαίνει να παρκάρει κανένας. Γιατί βέβαια, εν θα θέλει κανένας να παει να έβρει το αυτοκίνητο του λιωμένο σαν το τζερί.

Εσύ πώς πιστεύεις ότι θα είναι η Κύπρος μετά που 20 χρόνια;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending