fbpx

10 trends από τα 90’s που επέστρεψαν και αγαπήσαμε όσο τίποτα άλλο!

Κάποια trends σου φαίνονται τόσο οικεία και ο λόγος είναι το δυνατό comeback που έκαναν από τη δεκαετία του ’90!

Βέβαια σε κάποιες περιπτώσεις οι διαφορές του τότε και του σήμερα είναι εμφανείς! Ωστόσο αξίζει να ρίξεις μια ματιά στις 10 πιο cool τάσεις που πρωταγωνίστησαν τη δεκαετία του ’90 και που επέστρεψαν δυναμικά για να φορεθούν ακόμα καλύτερα απ’ ότι στο παρελθόν!

Δες ποια είναι τα 10 trends εδώ:  

1
Chocker

Ναι, αγαπημένο αξεσουάρ του τότε και του σήμερα. Εντάξει, μεταξύ μας μπορεί να μην φοράς το “διακριτικό” chocker των 90’s , αλλά σίγουρα έχεις ξεχασμένο κάπου στο συρτάρι σου ένα, μπορεί και δύο-τρία κομμάτια! ????

2
Cropped Tops 

Αποτελούν την πιο hot τάση του καλοκαιριού και ταυτόχρονα την καλύτερη υπενθύμιση των 90s! Μην ξεχνάς πως είναι ικανά να μετατρέψουν το casual look σου, σε κάτι πιο βραδινό, γι’αυτό και δικαίως αξίζουν μια θέση στην ντουλάπα σου!

3
Denim ρούχα / Jeans

Τώρα τι να πρωτο-αναφέρω; Τα φαρδιά τζιν που ξετρύπωσα απ’ την ντουλάπα της μαμάς μου; Έλα παραδέξου πως μπήκες κι εσύ στον πειρασμό! Ή μήπως το denim jacket που μέχρι και πριν 2 μήνες δεν μπορούσα να αποχωριστώ; Ό,τι και να πω θα είναι λίγο για αυτό το vintage mood που μας χαρίζουν!

4
Off shoulder κομμάτια

Έξω οι ώμοι και παααάλι! Ναι, αποτελεί ένα απ΄τα πιο αγαπημένα κομμάτια των 90’s, που επέστρεψε για να μείνει για πάντα στη ζωή μας! Υπάρχει πιο sexy και ταυτόχρονα κομψή μπλούζα από αυτή με τους ώμους έξω;

5
High waisted μαγιό 

Έχει αναδειχθεί μια από τις μεγαλύτερες τάσεις και φέτος! Το ψηλόμεσο μαγιό αναδεικνύει τέλεια τις καμπύλες σου ή σου δημιουργεί αν είσαι υπερβολικά λεπτή!

Μπορεί να το φορέσει γυναίκα με οποιοδήποτε σωματότυπο! Να ξέρεις ότι κρύβει τα περιττά κιλά, άρα είναι η ιδανική λύση για τις “ευαίσθητες μέρες” του μήνα.. Ξέρεις εσύ! Σε έπεισα ή ακόμα το σκέφτεσαι;

6
Λευκό Πουκάμισο

Καλοκαίρι χωρίς λευκό πουκάμισο δε γίνεται! Είναι τόσο μα τόσο διαχρονικό και σου υπόσχεται πολλές και μοναδικές στυλάτες εμφανίσεις.

7
Floral Φορέματα 

Εντάξει κι εσύ όπως και εγώ μόλις πρωτοεμφανίστηκε αυτό το trend δεν ξετρελάθηκες κιόλας! Αλλά αξίζει να παραδεχτούμε ότι πλέον τα floral φορέματα είναι ικανά να πρωταγωνιστήσουν στην καθημερινότητα μας, κερδίζοντας θετικές εντυπώσεις.

8
Στρογγυλά γυαλιά 

Τα αγαπώ ❤ τα στρογγυλά αλά John Lennon γυαλιά ηλίου! Χαίρομαι τόσο που έκαναν comeback!

9
Bandana/Turban 

Είναι must-have αξεσουάρ γι’ αυτό και σίγουρα δεν πρέπει να λείπει από την βαλίτσα των διακοπών σου!

10
Head Buns 

Αυτό το τόσο κοριτσίστικο και παιχνιδιάρικο hairstyle έχει επιστρέψει για τα καλά σε για να σε βγάλει από την δύσκολη θέση και να ετοιμάσεις τα μαλλιά σου σε χρόνο ρεκόρ!

Εσύ με ποια τάση έχεις “κολλήσει”;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending