fbpx

Η μέρα που ο Ronaldinho κέρδισε τον “άπειρο” Neymar! (video)

Πολλοί σύγκριναν, και συγκρίνουν μέχρι και σήμερα, τον μάγο της μπάλας Ronaldinho με τον νεαρό σούπερσταρ Neymar.

Οι δύο λοιπόν τέθηκαν αντιμέτωποι όταν αγωνίζονταν στην Flamengo και Santos αντίστοιχα. Η ομάδα του Neymar υποδέχτηκε την Flamengo και πριν καν προλάβουν να μπουν στο γήπεδο οι φιλοξενούμενοι, βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 3 – 0.

Ο Neymar έκανε άνω κάτω την άμυνα της Flamengo στα πρώτα λεπτά και έδωσε την ασίστ για το 2 – 0. Στο 3 – 0 σημείωσε ένα γκολ που θα το θυμούνται γενιές και γενιές αφού πέρασε όλη την άμυνα, ντρίμπλαρε με εμφάνταστο τρόπο τον τελευταίο αμυντικό και σημείωσε ένα πανέμορφο γκολ.

Η Flamengo μείωσε με τον Ronaldinho όταν ο αντίπαλος τερματοφύλακας αλλά και αμυντικός δεν κατάφεραν να διώξουν χαμηλή σέντρα από τα δεξιά. Στο 32′ της αναμέτρησης η Flamengo μείωσε σε 3 – 2 και το παιχνίδι πήρε ξανά φωτιά.

10 λεπτά αργότερα ο ταχύτατος Neymar κερδίζει πέναλτι και ο εκτελεστής αποφασίζει να κάνει την πιο αποτυχημένη εκτέλεση Panenka που είδαμε στα ιστορικά του ποδοσφαίρου.

Σαν να μην έφτανε αυτό, 2 λεπτά αργότερα η Flamengo έγραψε το 3 – 3 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Ο Neymar διψούσε για διάκριση και συνέχιζε να κάνει άνω κάτω την άμυνα της Flamengo. Στο 5ο λεπτό της επανάληψης μπήκε στην περιοχή από πλάγια θέση και με ένα πολύ όμορφο τελείωμα έγραψε το 4 – 3. Τότε κοντοστάθηκε και άφησε τον κόσμο και τους συμπαίχτες του να τον αποθεώσουν. Βέβαια ξέχασαν πως στο γήπεδο βρισκόταν και ο Ronaldinho.

Στο 22ο λεπτό, ο μάγος της μπάλας έστησε την μπάλα λίγο έξω από την αντίπαλη περιοχή. Τότε σε μια στιγμή μαγείας σημείωσε γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ με την μπάλα να περνάει κάτω από το τείχος, όπως έχει ξανακάνει φυσικά!

Στο 35′ ο Ronaldinho δέχτηκε την μπάλα στην περιοχή και κλήθηκε να σημαδέψει σωστά και να γράψει το 4 – 5 σε μια σπουδαία ανατροπή. Όπως είναι φυσικό το έκανε και έδειξε πως όσα χρόνια και να περάσουν Roni θα είναι μόνο ένας!

Εσύ πιστεύεις ότι ο Neymar μπορεί να φτάσει κάποια μέρα τον Ronaldinho;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending