fbpx

5 βίντεο που ο Τάκης Τσουκαλάς μας τρέλανε στα γέλια!

Δεν χρειάζεται να υποστηρίζεις τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα για να απολαύσεις τον Τάκη Τσουκαλά και την εκπομπή του “Άντε γειά”. Βλέπεις, ο Τάκης, σαν άλλος γνήσιος showman προσφέρει άφθονο γέλιο στους τηλεθεατές του κυρίως λόγω…νεύρων!

Τα τελευταία αρκετά χρόνια αρκετές είναι οι στιγμές που κλάψαμε από τα γελιά εξαιτίας του Τάκη (και του Άκη) και δεν μπορούσαμε να μην μοιραστούμε μαζί σου μερικές από αυτές.

Έτσι μαζέψαμε 5 από αυτές και σου τα παρουσιάζουμε.

Δες τα και γέλα με την καρδιά σου (όπως κάναμε και εμείς):

 

1
Η ερώτηση του Ριρή

https://www.youtube.com/watch?v=x7oJ9Z0c8fc

Αν παρακολουθείς την εκπομπή θα πρόσεξες πως τα ευτράπελα ήταν πολύ περισσότερα από τα σοβαρά περιστατικά μέσα στα χρόνια!

Εδώ ο Τάκης ο Τσουκαλάς δέχεται μια προσωπική ερώτηση και απαντά ανάλογα!

2
Ο Τάκης σε μοναδικό show

https://www.youtube.com/watch?v=dMENBOirjXk

Αν είχες ποτέ την απορία πως μοιάζει ένα ανθρώπινο cartoon ο Τσουκαλάς και το “Άντε γειά” σου έδωσαν την ευκαιρία σε αυτό το στιγμιότυπο!

Ο Τάκης πιο αστείος από ποτέ (μάλλον χωρίς να το θέλει) και ο Άκης δεν μπορεί να κρατήσει τα γέλια του!

3
Δεν σηκώνει και πολλά!

Ένας σωστός άντρας πιστεύει και τηρεί το savoir vivre! Έτσι, όταν ένας ακροατής ρεύεται στο τηλέφωνο ο Τάκης είναι αμείλικτος!

Κλείνει την γραμμή, φωνάζει ένα από τα πιο νευριασμένα “Άντε γειά” που μπορεί και του υποδεικνύει την έλλειψη σεβασμού όπως μόνος αυτός μπορούσε να κάνει!

4
Στο αμπελαλέ θα πάμε όλοι!

Ο οπαδός που σέβεται τον εαυτό του δεν χρειάζεται να ξέρει ξένες γλώσσες, τα ελληνικά αρκούν!

Έτσι όταν ο Τάκης χρειάζεται να μιλήσει αγγλικά κάπου μπερδεύεται χαρίζοντας μας όμως ένα μικρό διαμάντι της ελληνικής τηλεόρασης!

5
Το καλύτερο “Άντε γεια” που υπήρξε ποτέ!

Έστω ότι δεν ξέρεις ποιος είναι ο Τάκης Τσουκαλάς. Αποκλείεται να μην έχεις δει ποτέ αυτό το βίντεο, αποκλείεται να μην έχεις ξανακούσει την ατάκα του “Εγώ με ανώμαλους δεν μιλάω!

Γιατί όταν ένας οπαδός τον παίρνει τηλέφωνο, του λέει πως υποστηρίζει Ολυμπιακό στο ποδόσφαιρο αλλά Παναθηναϊκό στο μπάσκετ, ο μοναδικός Τάκης εξοργίζεται και με το δίκιο του!

Ο οπαδός που σέβεται τον εαυτό του μόνο μια ομάδα υποστηρίζει! Πάντού και πάντα!

Με ποιο βίντεο του Τσουκαλά γέλασες περισσότερο; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending