fbpx

Hulk Hogan: Το “κακό αγόρι” στον κόσμο της πάλης!

Ξεκίνησε την καριέρα του σαν το κόσμημα της πάλης στην Αμερική. Εκείνος ο δυντατός, “καθαρά Αμερικανός τύπος” που δεν σταματούσε πουθενά!

Κατέληξε να θεωρείται ένας από τους ανθρώπους που δεν θέλουν να ξαναδούν στα γήπεδα οι μισοί τουλάχιστον, λάτρης του αθλήματος.

Ο λόγος για τον Hulk Hogan, εκείνον τον τύπο με τα ξανθά ολόισια μαλλιά που θα ζήλευαν ακόμα και τα μοντέλα της Victoria Secret, και εκείνο το ξανθό μουστάκι που θυμίζει τιμόνι της Harley Davidson μετά από ατύχημα.

Ο Hogan ξεκίνησε τη ζωή του στην πάλη εκκωφαντικά και όλοι τον λάτρεψαν για το πόσο καλός έδειχνε. Μετά από λίγα χρόνια είχε καταφέρει να μπει στην καρδιά των Αμερικανών τηλεθεατών χωρίς να είναι ότι πιο ταλαντούχο υπήρξε στην ιστορία του θεσμού.

Το 1994 καταθέτει ενάντια στον άνθρωπο (Vince McMahon) που τον βοήθησε να γίνει αυτό που είναι σήμερα στο WWE, λέγοντας μάλιστα πως οι αθλητές έπαιρναν αναβολικά και πως κάποιοι αγώνες ήταν στημένοι.

Το 2002 επέστρεψε στο WWE φεύγοντας ένα χρόνο μετά, και εκτός του ότι δεν στέριωσε καμιά του ταινία, βγήκαν στην φόρα ρατσιστικά σχόλια που έκανε ο ίδιος αλλά και ένα sex tape με τη γυναίκα του φίλου του.

Ο Hogan κινείται νομικά εναντίων όλων παίρνει αρκετά λεφτά (και αναμένεται να πάρει και άλλα) αλλά η φήμη του έχει ήδη επηρεαστεί. Πλέον δεν είναι εκείνος ο αγαπητός ήρωας της πάλης αλλά πολλοί πιστεύουν πως είναι απλά κάποιος που κατάφερε να κρύψει την ασχήμια του όσο καιρό ήταν στο προσκήνιο!

Ο ίδιος πάντως μας πρόσφερε αρκετά εντυπωσιακούς αγώνες και ένας από αυτούς είναι και ο πιο κάτω:

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending