fbpx

Δες ποια παπούτσια να φοράς το καλοκαίρι με το τζιν σου! (Part 2)

Τα jeans εξακολουθούν  να είναι ένα αγαπημένο κομμάτι στη ντουλάπα μας ακόμα και το καλοκαίρι. Μπορεί να μην τα φοράς τόσο συχνά όπως τις υπόλοιπες εποχές του χρόνου όμως με τα κατάλληλα παπούτσια θα δημιουργήσεις φανταστικά καλοκαιρινά looks.

Όπως μπορείς να δεις στο Part 1 αυτού του post, 3 τέλειοι τρόποι να συνδυάσεις τα αγαπημένα σου denim παντελόνια είναι άσπρα sneakers ή αθλητικά slides, mules και blackless loafers.

Δες πιο κάτω ακόμα 3 τρόπους για να συνδυάσεις το τζιν σου:

1
Espadrilles

Η καταλληλότερη στιγμή να φορέσεις τις espadrilles, μιας και είναι τα άκρως καλοκαιρινά παπούτσια και ταιριάζουν τέλεια με το τζιν σου. Ολοκλήρωσε το outfit σου με μια embroidered μπλούζα και θα πετύχεις ένα boho-chic σύνολο.

2
Flatforms

Τα flatforms έχουν κάνει μεγάλη εντύπωση τα τελευταία χρόνια και δεν είναι τυχαίο που τα έχουμε λατρέψει. Είναι άνετα και ταυτόχρονα δίνουν το απαραίτητο ύψος που ζητάς. Δοκίμασε τα με mom jeans καθώς ταιριάζουν απόλυτα.

3
Strappy Heels

Τα strappy heels ταιριάζουν τέλεια με το τζιν σου και είναι ιδανικά για μια βραδινή έξοδο. Δοκίμασε τον συνδυασμό αυτό την επόμενη φορά που θα πας για cocktails!

Εσύ με ποιο τρόπο θα συνδυάσεις το τζιν σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending