fbpx

Η νέα πόζα που παίρνουν όλες οι fashion bloggers και πρέπει να υιοθετήσεις!

Αγαπημένη μου, επειδή το ξέρεις ότι δεν μπορώ να σε αφήσω να μη γνωρίζεις τα τελευταία trends, είμαι και πάλι εδώ για να σου δείξω κάτι που σίγουρα σε ενδιαφέρει.

Ξέρω ότι δύσκολα μπορείς να αποχωριστείς το κινητό ή την camera σου βγάζοντας συνέχεια φωτογραφίες, κυρίως selfie. Οι selfie όμως δεν είναι τόσο in πλέον.

Οι πιο γνωστές fashion bloggers συνεχώς ψάχνουν για κάτι καινούριο επειδή δεν τους αρέσει η μονοτονία, αλλά και για να μη νιώθουν ότι γίνονται βαρετές στους fans και followers τους. Ψάχνουν και βρίσκουν νέες πόζες, πολύ πιο εντυπωσιακές, αναδεικνύοντας καλύτερα τα ρούχα και το σώμα τους.

Δες εδώ ποια είναι η πιο trendy πόζα:

Instagram: lornaluxe
Instagram: lornaluxe
Instagram: collagevintage

Αν προσέξεις, τον τελευταίο καιρό, οι περισσότερες αναρτήσεις που γίνονται από fashionable accounts είναι πολύ διαφορετικές.

Έχουν μια διαφορετική στάση στο σώμα, είναι ένα καινούριο είδος selfie που κάνει δυναμική είσοδο στις σελίδες στο Instagram, αφού βλέπεις όλες τις fashion bloggers να υιοθετούν αυτή την πόζα.

Instagram: songofstyle
Instagram: fashionduette
Instagram: milano_streetstyle

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κάτσεις οκλαδόν ή  να αφήσεις πιο χαλαρά τα πόδια σου και να σηκώσεις προς τα πάνω το χέρι με την κάμερα πάνω από το κεφάλι, βγάζοντας ουσιαστικά από τον λαιμό και κάτω, χωρίς να φαίνεται το πρόσωπό σου.

Με αυτό τον τρόπο το σώμα σου φαίνεται πιο λεπτό και αναδεικνύεις τα ρούχα σου, αφού τώρα το επίκεντρο δεν είναι το πρόσωπο.

Instagram: fashionduette
Instagram: songofstyle

Είναι τόσο εύκολο και εντυπωσιακό που τα likes δεν θα σταματούν!
Καλή επιτυχία fashion girl! ????

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending