fbpx

5+1 Σαλαμιναίοι μας είπαν γιατί αγόρασαν season tickets!

Τα εισιτήρια διαρκείας είναι ίσως ο πιο εύκολος τρόπος για να δείξει την αφοσίωση του ένας οπαδός στην ομάδα της καρδιάς του.

Γι’ αυτό και εμείς ζητήσαμε από 5+1 οπαδούς της Νέας Σαλαμίνας να μας μιλήσουν για τα εισιτήρια διαρκείας τους!

Γιώργος Νικολάου

“Γιατί έχω εισιτήριο διαρκείας στην ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ; Για 1948 διαφορετικούς λόγους. Καταρχάς, η ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ είναι το μοναδικό πράγμα που ενώνει εμάς τους νεότερους με την ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ.

Έπειτα, το σωματείο μας δίνει μορφή στις ιστορίες του μακαρίτη του παππού μου και κρατάει την ανάμνηση του ζωντανή. Επειδή είμαστε αθεράπευτα ρομαντικοί και ονειροπόλοι, και έτσι πάμε κόντρα στο κατεστημένο. Τελικά επειδή δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου χωρίς την ΣΑΛΑΜΙΝΑ.”

Άγγελος Λαζάρου

“Καταρχάς το season ticket αγοράζουμε το γιατί όποια πορεία και αν κάμει η ομάδα εμείς θα είμαστε στην κερκίδα μας να κάμνουμε τα πάντα για να την σπρώχνουμε όσο παραπάνω γίνεται προς τη νίκη.

Ακόμα ένας σημαντικός λόγος είναι η οικονομική ενίσχυση της ομάδας στην αρχή της χρονιάς, για να μπορεί το συμβούλιο και η ομάδα να προχωρήσουν σε καλύτερες μεταγραφές και να ξοφλήσουν κάποια χρέη που επείγουν!”

Παναγιώτης Δημητρίου

“Το εισιτήριο διαρκείας είναι ένας τρόπος να δείξουμε για ακόμα μια χρόνια την παθολογική μας αγάπη για αυτή την ομάδα. Επιπρόσθετα για εμάς τους Σαλαμιναίους είναι η διατήρηση της φλόγας που μένει ακλόνητη εδώ και 43 χρόνια μακριά από την αγαπημένη μας πόλη.

Είναι επίσης η δύναμη, το όπλο του κάθε αγνού Σαλαμιναίου ώστε να κρατήσει σε ζωή αυτό το ιστορικό σωματείο όπου δίδασκει αξίες και ιδανικά εδώ και 70 χρόνια. Είναι ο τρόπος να δηλώνουμε σε κάθε αγώνα το μαζικό και συνάμα βροντερό παρών μας!”

Παναγιώτης Πιερή

“Η Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου για εμάς είναι ΙΔΕΑ και σημαίνει Βαρώσι. Το να έχεις εισιτήριο διαρκείας της Σαλαμινάκκας είναι τιμή. Είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει ο απλός ερυθρόλευκος κόσμος για να βοηθήσει οικονομικά στην επιβίωση της κόκκινης θεάς μας.

Η παρουσία μας στο στάδιο DaNoi Αμμόχωστος – Επιστροφή επιβάλλεται για μια δυνατή Νέα Σαλαμίνα!”

Αντρέας Αβραάμ

“Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου τα Σαββατοκυρίακα μπορούσα να τα περιγράψω με μια μόνο λέξη… γήπεδο! Κάθε Σάββατο ή Κυριακή ανάλογα με το πότε είχαμε ραντεβού με την αγαπημένη μας ομάδα θυμάμαι τον πατέρα μου να με παίρνει στο γήπεδο μαζί του για να παρακολουθήσουμε από κοντά τους αγώνες της αγαπημένης μας ομάδας.

Θυμάμαι έντονα ωστόσο, ότι πάντοτε είχα την ίδια απορία γιατί ποτέ δεν αγοράζαμε εισιτήρια από τα ταμεία του γηπέδου όπως ο περισσότερος κόσμος. Αντίθετα από αυτούς, εμείς πηγαίναμε απευθείας στις εισόδους του Αμμόχωστος και με την ένδειξη 2 καρτών μπαίναμε στο γήπεδο. Η απάντηση του πατέρα μου πάντα η ίδια, ότι όταν μεγαλώσω θα καταλάβω και θα κάνω το ίδιο. Σήμερα στα 27 μου χρόνια έχω αντιληφθεί.

Την στηρίζουμε οικονομικά στην αρχή του χρόνου με την αγορά της κάρτας διαρκείας ώστε να της επιτρέψουμε να μπορεί να κάνει έναν καλό προγραμματισμό κατά τη διάρκεια της προετοιμασία της και να παρουσιαστεί στο γήπεδο φορώντας το καλύτερο της κοστούμι κάνοντας μας περήφανους.

Σίγουρα το εισιτήριο διαρκείας είναι μία καθαρά προσωπική απόφαση του καθενός, που σχετίζεται με την αγάπη που έχει για τη Σαλαμίνα και φυσικά, με την οικονομική του κατάσταση, όμως με την οικονομική ενίσχυση της ομάδας έρχεται και η ηθική ικανοποίηση και η αλλαγή ψυχολογίας που φαίνεται να έχει μεγάλη σημασία στον αγωνιστικό χώρο και στην ψυχολογία των παικτών. Η αγορά κάρτας διαρκείας και η παρουσία μας στους αγωνιστικούς χώρους στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας κρίνεται αναγκαία.

Το εισιτήριο διαρκείας αποτελεί μία ξεχωριστή υπόθεση για τον κάθε οπαδό. Δεν πρέπει να εξαρτάται από τον πρόεδρο, τον ιδιοκτήτη, τον προπονητή, τον παίκτη, το γήπεδο. Πρέπει να σχετίζεται με την αγάπη του για την ομάδα, για την κατεχόμενη πόλη μας την Αμμοχωστο τον πόθο για επιστροφή και είμαι σίγουρος πως η αγάπη που έχει ο κάθε Σαλαμιναίος για ολα τα προαναφερθέντα, είναι αρκετή για να τον ωθήσει να παραμείνει πιστός στο πλευρό της.”

Ζαχαρίας Κάβελης

“Έχω εισιτήριο διαρκείας, γιατί η ομάδα μας χρειάζεται! Χρειάζεται το κόσμο να της θυμίζει ότι η φλόγα παραμένει αναμμένη. Μας χρειάζεται για να αλλάξει νοοτροπία, για να μπορεί να μπει στο γήπεδο και να πει, χωρίς κανένα ενδοιασμό, με όποιο και να έχει απέναντι της “έσσο μου εγώ κάμνω κουμάντο, ρε”.

Και εμείς την χρειαζόμαστε γιατί είμαστε ξεροκέφαλοι και ρομαντικοί, και αυτό χρειάζεται επιβεβαίωση. Και δεν υπάρχει πιο μεγάλη από αυτή. Να αρχίζεις κάθε σεζόν, κάθε αγώνα, με αυτή την ελπίδα στα μάτια, που στο τέλος μας κλέβουν και κάθε χρόνο έχουμε!

Ρομαντική για την ελπίδα και ξεροκέφαλος γιατί επιμένουμε παραμένουμε ρομαντική. Γι’ αυτούς τους 1948 λόγους, ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ!”

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending