fbpx

3+1 trends που θα επικρατήσουν στα νύχια το φθινόπωρο του 2017!

Ναι λατρεύουμε να ακολουθούμε τις τάσεις της μόδας τόσο στα ρούχα όσο και στα νύχια! Όπως αλλάζουν τα trends στα ρούχα, αλλάζουν και στα νύχια. 

Γι’αυτό και εγώ έψαξα και βρήκα ποια είναι τα trends που θα επικρατήσουν αυτό το φθινόπωρο για να ξέρεις τι να ζητήσεις από τη μανικιουρίστα σου στο επόμενο ραντεβού για νύχια!

Δες τα πιο κάτω!

1
Διακοσμημένες παρανυχίδες

Είναι το απόλυτο trend στα νύχια! Συνέχισε το σχέδιο των νυχιών και στο δέρμα σου! Μπορείς να το κάνεις με gel, henna ακόμη και με stickers!

Πρωτότυπο και πολύ στυλάτο για σένα που θέλεις να ξεχωρίζεις!

2
Minimal λεπτομέρειες με μαύρους τόνους

Μια απλή κουκκίδα μαύρου χρώματος σε clear ή nude νύχι είναι αρκετή για να έχεις τέλεια νύχια και εννοείται in fashion! Τα minimal νύχια είναι απλά και ταυτόχρονα εντυπωσιακά!

3
Μεταλλικές λεπτομέρειες

Τα μεταλλικά χρώματα βρίσκονται παντού τον τελευταίο χρόνο! Σε ρούχα, παπούτσια, μακιγιάζ και φυσικά στα νύχια!

Και αυτό το φθινόπωρο είναι τάση στα νύχια τα metallics! Εγώ σου προτείνω όμως να παίξεις με μεταλλικές λεπτομέρειες όπως απλές γραμμές ή σχέδια σε nude νύχια!

4
Μονόχρωμα νύχια

 

Τα σκούρα μονόχρωμα νύχια είναι το trend που επιλέγουν οι περισσότερες γυναίκες κάθε φθινόπωρο, μια και είναι η πιο safe επιλογή!

Έτσι και φέτος τα μονόχρωμα νύχια θα επικρατήσουν με πρωταγωνιστές το μαύρο, το γκρίζο και άλλες σκούρες αποχρώσεις όπως το bordeaux.


You nailed it girl!
Εσύ ποιο trend θα ακολουθήσεις;
xoxo

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending