fbpx

StudentLife Sports Internship: Μια αξέχαστη εμπειρία που θα έκανα ξανά!

Η παρέα του StudentLife μεγαλώνει κάθε φορά που έχουμε ένα νέο Internship. Αυτή τη φορά κλήθηκαν να μας πουν πώς πέρασαν τα παιδιά του καλοκαιρινού Internship (Μάης – Αύγουστος).

Δες πιο κάτω τι έχουν να πουν και κάνε και εσύ την αίτηση σου για τα επόμενα μας Internships!

 

1
Κωνσταντίνος Νίκου

Μέσω του internship μου δώθηκε η δυνατότητα να κάμω κάτι που πάντα ήθελα. Ασχολούμαι με τον αθλητισμό επί καθημερινής βάσεως και πάντα ήθελα να μοιράζομαι τις εμπειρίες και τις γνώσεις μου γύρω από αυτό.

Τα παιδιά του StudentLife και ειδικά του StudentLife Sports ήταν άκρως φιλικά και μας έκαναν να νιώθουμε άνετα από την πρώτη στιγμή. Ήξερες πως ό,τι λάθος και να έκανες θα βρεθόταν κάποιος να σε βοηθήσει και να σε στηρίξει. Ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία!

2
Κωνσταντίνος Κίκιλλος

Μέσω του StudentLife Sports, είχα την ευκαιρία να λάβω μέρος για πρώτη φορά σε κάποιο internship. Η συμμετοχή μου στο StudentLife θα μου μείνει αξέχαστη όχι μόνο για τις εμπειρίες που απέκτησα αλλά και για την οικογένεια που αντίκρισα. Με έκαναν να νιώσω μέλος και εγώ με την σειρά μου σε όλο αυτό που χτίζεται.

Όσο για τις εμπειρίες που είπα πως απέκτησα, θέλω να επισημάνω οτι η δημοσιογραφία/ειδησεογραφία ήταν κατι το οποίο πάντα ήθελα να ασχοληθώ και το StudentLife βοήθησε σε αυτό με τις ευκαιρίες που δίνει στα νέα παιδιά.

Με κάθε κόστος και χωρίς δεύτερη σκέψη, θα συμμετείχα ξανά σε κάτι παρόμοιο από το StudentLife.

3
Χρίστος Χαραλάμπους

Μέσα από την εμπειρία μου στο internship του StudentLife κατάφερα να γνωρίσω καλύτερα το κομμάτι της αθλητικής δημοσιογραφίας και κυρίως τη δημιουργία διαδικτυακού περιεχομένου από την αρχή μέχρι και την τελευταία δημοσίευση.

Η αντιμετώπιση από τους coaches ήταν άριστα επαγγελματική, αφού με τα διάφορα impacts που προγραμματίζαμε αλλά και την εξατομικευμένη βοήθεια που μας παρείχαν μας βοήθησαν να πλησιάσουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα.

Αν πρέπει να βρω κάτι το οποίο ήθελα και δεν έγινε, αυτό δεν είναι άλλο από τα περισσότερα meetings αφού όσα και να μάθεις σ’ αυτό το τομέα ποτέ δεν θα σου είναι αρκετά για να δηλώνεις ευχαριστημένος. Παρ’ όλα αυτά θα ήθελα να συνεχίσω για να μάθω ακόμη πιο πολλά και στόχος μου μια μέρα να γίνω και ‘γω ένα κομμάτι της αθλητικής δημοσιογραφικής ομάδας του StudentLife.

Αν θες και εσύ να είσαι μέρος της ομάδας μας πάτα εδώ και κάνε την αίτηση σου τώρα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending