10 φωτογραφίες γνωστών προπονητών όσο ήταν ακόμα ποδοσφαιριστές!

Sports Enthusiast
mirror.co.uk

Σου έτυχε να ανοίγεις τα άλμπουμ με τις παιδικές σου φωτογραφίες, να βλέπεις πόσο άλλαξες και να αναρωτιέσαι πόσο γρήγορα πέρασαν τα χρόνια; Ακόμα και να μην το έκανες είναι πολύ πιθανό να το κάνουν γνωστοί προπονητές για ‘σένα!

Είναι άλλωστε γεγονός πως ο χρόνος δεν καταλαβαίνει ούτε από καριέρες, ούτε από ταλέντο, ούτε από νιάτα. Στο πέρασμα του τα πάντα αλλάζουν ακόμα και χωρίς να το θέλουν.

Πριν να φιλοσοφήσουμε όμως για τα καλά βρήκαμε για ‘σένα πώς ήταν 10 γνωστοί προπονητές όσο ήταν ακόμα ποδοσφαιριστές και τους βάλαμε σε μια λίστα.

Δες ποιοι είναι (και πώς ήταν όταν φορούσαν ποδοσφαιρική στολή!):

 

1Sir Alex Ferguson

talksport.com

Ο καλύτερος προπονητής στην ιστορία της Manchester United και ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών πριν καμιά 50αριά χρόνια!

2Jurgen Klopp

dailymail.co.uk

O Γερμανός προπονητής με την φανέλα της Mainz κάπου μέσα στη δεκαετία του ’90. Δεν αλλαξε και πολύ πάντως!

3Claudio Ranieri

leverade.com

Ο Ιταλός προπονητής ήταν και παραμένει babyface!

4Carlo Ancelotti

storiadellaroma.it

Πριν τον μάθουμε ως συλλέκτη τίτλων σαν προπονητή ο Ancelotti υπήρξε σπουδαίος ποδοσφαιριστής με τις φανέλες των Parma, Roma και Milan! Η φυσιογνωμία είναι γνωστή και ας μοιάζει τόσο μακρινή εικόνα!

5Ernesto Valverde

fcbarcelona.com

Ο Valverde μοιάζει με περίπτωση ανθρώπου που μπήκε σε χρονοκάψουλα και βγήκε πριν καμιά δεκαετία! Δεν άλλαξε σχεδόν καθόλου από τα τέλη της δεκαετίας του ’80 που έπαιξε στην Barcelona!

6Antonio Conte

skysports.com

Στην Αγγλία, που αρέσκονται σε κάθε είδους κουτσομπολιά, ασχολήθηκαν και ασχολούνται ακόμα με την αλλαγή στα μαλλιά του προπονητή της Chelsea! Βλέπεις τώρα κουβαλά περισσότερο μαλλί σε σχέση με τις μέρες του ως ποδοσφαιριστής! Εδώ ο Conte το 1997!

7Roberto Mancini

salutesoccer.com

Ο πρώην προπονητής της Manchester City υπήρξε σπουδαίος ποδοσφαιριστής φορώντας κυρίως την φανέλα της Sampdoria!

8Zinedine Zidane

around-j.com

Με εξαίρεση ίσως την φαλάκρα (που ήδη είχε αρχίσει να εμφανίζεται στο κεφάλι του Ζιζού από το 1997) ο Γάλλος σούπερσταρ δεν άλλαξε καθόλου! Κλασάτος ήταν, κλασάτος παρέμεινε! Εδώ με την φανέλα της Juventus!

9Pep Guardiola

skysports.com

Ο πρώην προπονητής της Bayern και της Barcelona πρόκειται για περίπτωση παρόμοια με τον Zidane! Με εξαίρεση την σημερινή φαλάκρα οι αλλαγές σε σχέση με τις μέρες του σαν ποδοσφαιριστής δεν είναι τόσο δραματικές!

10Diego Simeone

dailymail.co.uk

Φαντάσου τον με κουστούμι αντί ποδοσφαιρική φανέλα και ελαφρά πιο μακρύ μαλλί! Είναι ο νυν προπονητής της Atletico Madrid οσο φορούσε την φανέλα της σαν ποδοσφαιριστής το 1996.

Σε ποιον προπονητή ταιριάζει περισσότερο η ποδοσφαιρική στολή παρά το κοστούμι;