fbpx

10 φωτογραφίες γνωστών προπονητών όσο ήταν ακόμα ποδοσφαιριστές!

Σου έτυχε να ανοίγεις τα άλμπουμ με τις παιδικές σου φωτογραφίες, να βλέπεις πόσο άλλαξες και να αναρωτιέσαι πόσο γρήγορα πέρασαν τα χρόνια; Ακόμα και να μην το έκανες είναι πολύ πιθανό να το κάνουν γνωστοί προπονητές για ‘σένα!

Είναι άλλωστε γεγονός πως ο χρόνος δεν καταλαβαίνει ούτε από καριέρες, ούτε από ταλέντο, ούτε από νιάτα. Στο πέρασμα του τα πάντα αλλάζουν ακόμα και χωρίς να το θέλουν.

Πριν να φιλοσοφήσουμε όμως για τα καλά βρήκαμε για ‘σένα πώς ήταν 10 γνωστοί προπονητές όσο ήταν ακόμα ποδοσφαιριστές και τους βάλαμε σε μια λίστα.

Δες ποιοι είναι (και πώς ήταν όταν φορούσαν ποδοσφαιρική στολή!):

 

1
Sir Alex Ferguson

Ο καλύτερος προπονητής στην ιστορία της Manchester United και ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών πριν καμιά 50αριά χρόνια!

2
Jurgen Klopp

O Γερμανός προπονητής με την φανέλα της Mainz κάπου μέσα στη δεκαετία του ’90. Δεν αλλαξε και πολύ πάντως!

3
Claudio Ranieri

Ο Ιταλός προπονητής ήταν και παραμένει babyface!

4
Carlo Ancelotti

Πριν τον μάθουμε ως συλλέκτη τίτλων σαν προπονητή ο Ancelotti υπήρξε σπουδαίος ποδοσφαιριστής με τις φανέλες των Parma, Roma και Milan! Η φυσιογνωμία είναι γνωστή και ας μοιάζει τόσο μακρινή εικόνα!

5
Ernesto Valverde

Ο Valverde μοιάζει με περίπτωση ανθρώπου που μπήκε σε χρονοκάψουλα και βγήκε πριν καμιά δεκαετία! Δεν άλλαξε σχεδόν καθόλου από τα τέλη της δεκαετίας του ’80 που έπαιξε στην Barcelona!

6
Antonio Conte

Στην Αγγλία, που αρέσκονται σε κάθε είδους κουτσομπολιά, ασχολήθηκαν και ασχολούνται ακόμα με την αλλαγή στα μαλλιά του προπονητή της Chelsea! Βλέπεις τώρα κουβαλά περισσότερο μαλλί σε σχέση με τις μέρες του ως ποδοσφαιριστής! Εδώ ο Conte το 1997!

7
Roberto Mancini

Ο πρώην προπονητής της Manchester City υπήρξε σπουδαίος ποδοσφαιριστής φορώντας κυρίως την φανέλα της Sampdoria!

8
Zinedine Zidane

Με εξαίρεση ίσως την φαλάκρα (που ήδη είχε αρχίσει να εμφανίζεται στο κεφάλι του Ζιζού από το 1997) ο Γάλλος σούπερσταρ δεν άλλαξε καθόλου! Κλασάτος ήταν, κλασάτος παρέμεινε! Εδώ με την φανέλα της Juventus!

9
Pep Guardiola

Ο πρώην προπονητής της Bayern και της Barcelona πρόκειται για περίπτωση παρόμοια με τον Zidane! Με εξαίρεση την σημερινή φαλάκρα οι αλλαγές σε σχέση με τις μέρες του σαν ποδοσφαιριστής δεν είναι τόσο δραματικές!

10
Diego Simeone

Φαντάσου τον με κουστούμι αντί ποδοσφαιρική φανέλα και ελαφρά πιο μακρύ μαλλί! Είναι ο νυν προπονητής της Atletico Madrid οσο φορούσε την φανέλα της σαν ποδοσφαιριστής το 1996.

Σε ποιον προπονητή ταιριάζει περισσότερο η ποδοσφαιρική στολή παρά το κοστούμι; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending