fbpx

Το μοντέλο από την Κύπρο που έγινε γνωστό για τα ενωμένα φρύδια της!

Ένα 20χρόνο κορίτσι, που χωρίς να μπαίνει στα καλούπια ομορφιάς της σημερινής εποχής, με το δικό της τρόπο γίνεται σήμα κατατεθέν και όλοι μιλάνε για τα έντονα, πυκνά της φρύδια.

Πολλοί την κατακρίνουν για την επιλογή της αυτή, να αφήνει απεριποίητα τα φρύδια της, αλλά υπάρχουν και αρκετοί που μόλις τη βλέπουν μένουν άφωνοι από την φυσική, παράξενη ομορφιά της.

Η Σοφία, εκτός από φοιτήτρια είναι και μοντέλο. Αυτό που την κάνει και ξεχωρίζει είναι το ότι δε σκέφτεται για το τι θα πουν οι γύρω της και για το αν αρέσει στους άλλους.

Δες πώς αντιμετωπίζει η ίδια την άσχημη κριτική: 

Instagram: Sophia Hadjipanteli
Instagram: Sophia Hadjipanteli

Όπως αναφέρει και σε συνέντευξή της στο Harper’s Bazaar: “Ό,τι κι αν κάνει το κάνει περισσότερο για να δείξει στους ανθρώπους, πως μπορούν να ζήσουν τη ζωή τους σύμφωνα με τις επιλογές τους.”

Με περισσότερους από 55k followers στο Instagram προσπαθεί να προωθήσει και να καταρρίψει όλες τις στερεοτυπικές αντιλήψεις για το τι είναι όμορφο και τι όχι.

Instagram: Sophia Hadjipanteli
Instagram: Sophia Hadjipanteli

Συγκεκριμένα μιλάει για τα όμορφα φρύδια, γι’ αυτό ξεκίνησε ένα δικό της κίνημα το #UnibrowMovement, χωρίς όμως να θέλει να κάνει τη δική της τάση. Το μόνο που θέλει, είναι να δώσει το μήνυμα ότι “κάθε άνθρωπος μπορεί να συνεχίσει τη ζωή του έχοντας μια συγκεκριμένη προτίμηση”.

Έχει μια ιδιαίτερη προσωπικότητα, η οποία δεν επηρεάζεται εύκολα από τα σχόλια και τη γνώμη των άλλων. Αντιθέτως, επειδή δεν της αρέσει να μπαίνει σε καλούπια συνεχίζει να κάνει αυτό που θέλει και το υποστηρίζει στο έπακρο.

Instagram: Sophia Hadjipanteli

Πηγή έμπνευσής της, όπως είδαμε σε μια φωτογραφία που ανέβασε στο λογαριασμό της, ήταν ξεκάθαρα η ζωγράφος Frida Kahlo. 

Αποτελεί πρότυπο για τη Σοφία και όπως αναφέρει: “Πάντα τη λάτρευα και πίστευα ήταν όμορφη. Θυμάμαι, όταν πήγαινα σχολείο, έκανα μια εργασία για εκείνη πριν ακόμα να αρχίσω να έχω τα σημερινά μου φρύδια. Το να μάθω την ιστορία της αδιαμφισβήτητης βασίλισσας των ενωμένων φρυδιών  μου έδωσε πολλή αυτοπεποίθηση».

Instagram: Sophia Hadjipanteli

Η διαφορετικότητά της και ο ιδιαίτερος χαρακτήρας της είναι αυτά που την κάνουν τόσο ξεχωριστή.

Το σημαντικό είναι ότι με τον δικό της τρόπο και τον δυναμισμό που κουβαλά μέσα της, στέλνει μηνύματα για να μας κάνει να σκεφτούμε ότι πρέπει να αποδεχόμαστε την διαφορετικότητα!

Follow her on Facebook | Follow her on Instagram

Εσύ τι έχεις να πεις;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending