fbpx

iCheers: Δες όσα μας είπε η ομάδα της νέας πρωτότυπης εφαρμογής!

Το iCheers, είναι μια εφαρμογή που σου δίνει την δυνατότητα να κεράσεις ένα φίλο ή φίλη ένα ποτό, καφέ, κοκτέιλ ή ακόμα και δείπνο από μακρυά και να το εξαργυρώσει όποτε θέλει!

Μιλήσαμε με την ομάδα του iCheers και πιο συγκεκριμένα με την Σώτια Νεοφύτου και τον Παναγιώτη Θεοδώρου που είναι οι Business Expansion Managers της εφαρμογής και μάθαμε όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για το νέο αυτό app!

Δες την πιο κάτω συνέντευξη και μάθε περισσότερα για το iCheers!

Tι είναι το iCheers και ποια είναι η ομάδα πίσω από αυτό;

Σώτια: Το iCheers είναι μια εφαρμογή που δίνει σε όλους τη δυνατότητα να στέλνουν αληθινά ποτά, στους φίλους τους, από οπουδήποτε στον κόσμο στο αγαπημένο τους iCheers μπαρ, καφέ ή εστιατόριο. Κατεβάζοντας την εφαρμογή μπορείς – σε τακτά χρονικά διαστήματα- να κερδίσεις δωρεάν ποτά στις συμβεβλημένες επιχειρήσεις!

Είναι επίσης ένα καινοτόμο ισχυρό εργαλείο μάρκετινγκ για τις επιχειρήσεις και τα Brands, εφόσον μέσω της πλατφόρμας φέρνουμε τον καταναλωτή από την online εμπειρία στην offline!

Η ομάδα πίσω από το iCheers έχει πολύχρονη εμπειρία στον τομέα της εστίασης, και της διαφήμισης, οπόταν το iCheers είναι μία πλατφόρμα η οποία δημιουργήθηκε μέσα από τις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς, μετουσιώνοντας τις παραδοσιακές ανάγκες της αγοράς και των καταναλωτών σε ένα καινοτόμο προϊόν!

Το iCheers είναι κάτι πρωτοποριακό. Πώς γεννήθηκε η ιδέα του;

Παναγιώτης: Όλοι στην ομάδα του iCheers έχουμε εμπλακεί ενεργά στον τομέα της εστίασης, έχοντας όλοι διάφορες εμπειρίες. Έτσι και η ιδέα του iCheers γεννήθηκε μέσα από αυτές τις εμπειρίες. Συγκεκριμένα, το πάθος για την δημιουργία της εφαρμογής κορυφώθηκε με τα πιο κάτω περιστατικά.

Ενώ ήμουν στη δουλειά ένας οδηγός ταξί μπήκε μέσα στο μαγαζί και μας έδωσε €50,00 για να στείλουμε 2 μπουκάλια κρασιού σε μια κράτηση που είχαμε, για λογαριασμό κάποιου άλλου προσώπου!

Μια άλλη φορά ένας πελάτης κέρασε ένα άλλο τραπέζι ένα γύρο μπύρες από ένα κοινό τους φίλο που ζούσε Αυστραλία ο οποίος του τηλεφώνησε όταν είδε πως και οι δύο παρέες βρίσκονταν στο ίδιο μαγαζί, από τα check in τους στο Facebook!

Τι ήταν αυτό που σας ώθησε να κάνετε πράξη την ιδέα σας;

Σώτια: Όλοι στην ομάδα έχουμε κάποια κοινά χαρακτηριστικά (και γι’ αυτό ταιριάξαμε άλλωστε). Μας αρέσουν οι καινούριες προκλήσεις, η δημιουργία και η εφαρμογή της τεχνολογίας στις επιχειρήσεις. Οπόταν βλέποντας τα προβλήματα της αγοράς και εντοπίζοντας ένα κενό ήταν το επόμενο, φυσιολογικό για εμάς, βήμα να προχωρήσουμε στην δημιουργία του iCheers!

Πόσο δύσκολο ήταν να μπει σε λειτουργία το iCheers;

Παναγιώτης: Αν εξαιρέσουμε τη χρηματοδότηση, η μόνη μας δυσκολία, θα έλεγα, ήταν στο να βρούμε τεχνική υποστήριξη.

Ποια είναι τα πρώτα συμπεράσματα που βγάλατε από την μέχρι στιγμής χρήση του iCheers;

Σώτια: Επαληθεύεται ότι υπάρχει η ανάγκη! Από τη πρώτη στιγμή τα σχόλια που είχαμε από τον κόσμο και από τους μαγαζάτορες ήταν θετικά και πάνω απ’ όλα ενθαρρυντικά!

Βλέποντας τον τετραπλασιασμό του αριθμού χρηστών και το ενδιαφέρον ακόμη και από μαγαζιά που βρίσκονται στο εξωτερικό, θέλουμε να προσφέρουμε ακόμη περισσότερα και στα δύο κοινά του iCheers.

Ποια είναι τα επόμενα βήματα σας και πώς σκοπεύετε να τα πετύχετε;

Παναγιώτης: Ο κύριος μας στόχος τώρα είναι να βρούμε τρόπο να κάνουμε το onboarding των επιχειρήσεων πιο εύκολο/γρήγορο για να προλαβαίνουμε τον μεγάλο αριθμό αιτήσεων, και να προσθέσουμε και άλλες λειτουργίες που ενδιαφέρουν τους χρήστες. Επίσης, με βάση τις ανάγκες των συμβαλλόμενων μαγαζιών ερχόμαστε να προσφέρουμε καινούριες και καινοτόμες λύσεις στις επιχειρήσεις του τομέα εστίασης.

Σώτια: Ταυτόχρονα είμαστε στη διαδικασία εξεύρεσης ενός στρατηγικού επενδυτή και αναβαθμίζουμε συνεχώς την πλατφόρμα μας ούτως ώστε να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους χρήστες.

Μείνετε συνδεδεμένοι με το iCheers κάνοντας Like στη σελίδα τους στο Facebook!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending