10 φωτογραφίες που δείχνουν πως η αντιπαλότητα πρέπει να μένει στο γήπεδο!

Sports Photojournalist
marca.com

Κάποιοι από τους πιο κάτω τα δίνουν όλα στο γήπεδο, άλλοι είναι τα μεγαλύτερα αστέρια. Όπως και να έχει οι πιο κάτω φωτογραφίες δείχνουν την χαρά και το πραγματικό νόημα του αθλητισμού.

Δες πιο κάτω φωτογραφίες που δείχνουν την πιο όμορφη πλευρά του αθλητισμού:

 

1Iker Casillas – Gianluigi Buffon

goal.com

Οι δύο εμβληματικοί πορτιέρο τρέφουν απέραντο σεβασμό ο ένας για τον άλλον και το δείχνουν κάθε φορά που βρίσκονται αντιμέτωποι.

2Messi – Ronaldo

marca.com

Μπορεί όλος ο κόσμος να μιλάει για κόντρα, στατιστικά και άλλα πολλά αλλά και οι δύο το έχουν δηλώσει πολλές φορές ότι δεν είναι κολλητάρια αλλά σέβονται ο ένας τον άλλον!

3Zlatan – Messi

goal.com

Έφυγε από την Barca όχι και με τον καλύτερο τρόπο αλλά ο οξύθυμος Zlatan ξέρει να σέβεται όσους τον σεβάστηκαν και απ’ ότι φαίνεται δεν κρατάει κακία στους πρώην συμπαίκτες του.

4Pele – Maradona

goal.com

Ίσως η πιο αμφιλεγόμενη σχέση. Μπορεί την ώρα που να αγκαλιάζονται να ξεκινήσουν να κοκορεύονται για τα κατορθώματα τους αλλά η αλήθεια είναι πως και οι δύο τρέφουν σεβασμό ο ένας για τον άλλον.

5Puyol – Raul

espnfc.com

Εμβληματικοί αρχηγοί με τα όλα τους. Τους χωρίζουν όλα και τίποτα αφού αγωνίστηκαν και ως συμπαίκτες και ως αντιπάλοι. Δύο άτομα που σέβονται και τον εαυτό τους και τον αντίπαλο τους.

6Ramos – Pique

espnfc.com

Μετά την κόντρα Pele – Maradona αυτοί οι δύο έχουν βαλθεί να τρελάνουν κόσμο. Μπορεί να είναι έτοιμοι να ανατινάξουν το γήπεδο με την εκρηκτικότητα τους τη μια μέρα και την άλλη να αγωνίζονται στην εθνική και να είναι τα καλύτερα φιλαράκια.

7Ronaldinho – Ronaldo

goal.com

Ο ένας λέγεται “Φαινόμενο” ο άλλος είναι ένα φαινόμενο της φύσης και ίσως το 8ο θαύμα του κόσμου. Τον Roni τον χειροκρότησε ολόκληρο το “Bernabeu” πόσο μάλλον ο φίλος του Ronaldo.

8Ronaldinho – Zidane

thesun.co.uk

Αυτός ο τύπος πάει με όλα! 4 παικταράδες σε μια φώτο και μια χειραψία όλο σεβασμό και αγάπη από τους Zidane και Ronaldinho.

9Nadal – Federer

espnfc.com

Δύο ζωντανοί θρύλοι της σύγχρονης, και όχι μόνο, ιστορίας του τένις. Nadal και Federer διασκεδάζουν τη ζωή τους στο έπακρο και έχουν απίστευτη χημεία άσχετα αν για πολλά χρόνια διεκδικούσαν την πρώτη θέση, μόνοι χωρίς αντίπαλο!

10Kobe Bryant – Lebron James

nba.com

Όλοι τους συγκρίνουν μεταξύ τους ενώ κάπου μέσα μέσα κάποιος τολμάει να τους συγκρίνει με τον Michael Jordan. Ίσως η σχέση σεβασμού που ανέπτυξαν να πηγάζει κάπου από την κόντρα που πάνε να τους φορτώσουν με τις συγκρίσεις!

Ίσως τελικά αυτό να είναι το πραγματικό νόημα του αθλητισμού;