fbpx

5 καταστάσεις που σίγουρα έζησες σε μια νυχτερινή σου έξοδο στην Αγγλία!

Η Αγγλία φημίζεται για τη νυχτερινή της ζωή και τα ευτράπελα που τη συνοδεύουν. Πόσα από αυτά έζησες στ’ αλήθεια εσύ;

Αν σπούδασες στο Ηνωμένο Βασίλειο ή σπουδάζεις ακόμα εκεί, σίγουρα θα ταυτιστείς με τις συγκεκριμένες καταστάσεις που σου μαζέψαμε.

Δες τις πιο κάτω:

 

1
Pre-drinks

Πριν τη μεγάλη έξοδο, θα συναχτείτε ούλλοι σε ένα διαμέρισμα τζιαι θα ξεκινήσετε να πίνετε – γιατί εννοείται συμφέρει να πάεις πιττωμένος στο κλαμπ.

Οι “εκλεκτοί” που θα τα καταφέρουν να μείνουν ζωντανοί στα pre-drinks, θα παν παρακάτω τζιαι θα βιώσουν τις κλασικές καταστάσεις που ακολουθούν.

2
Πιττωμένοι everywhere

Όσοι σπουδάζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο ξέρουν ότι οι Βρετανοί ξεκινούν να πίνουν τα ποτά τους από τις 9 και μέχρι τις 10 είναι ήδη στρακόττο.

Την τελευταία φορά που ήμουν Newcastle, τζιαι εφκήκα για ένα ποτό, έπαθα ένα μικρό déjà vu τζιαι ενόμισα ότι ήμουν… Αγία Νάπα.

Μέχρι τις 2 τα ξημερώματα η εικόνα που αντικρύζεις είναι φυρμένους και φυρμένες στα πεζοδρόμια.

3
Οι Εγγλέζες που νομίζουν ότι εν καλοκαίρι

Εσύ φκαίνεις που το σπίτι σου με το παλτούι σου επειδή ως συνήθως εν σσιοννιά, τζιαι βλέπεις να περπατούν γυρώ σου κάτι κοπέλες με τις φανελλούδες τις κοντές τζιαι τα μίνι φορέματα χωρίς σακάκι. Πού πάεις έτσι μάνα μου;!

Ας μη σχολιάσω που στο δρόμο της επιστροφής για το σπίτι, φκάλλουν τα παπούτσια τους και περπατούν ξυπόλητες, εντελώς ανέμελες, χωρίς να τις κόφτει.

4
After-club snacks: Oh yes!

Τι καλύτερο μετά από μια νυχτερινή έξοδο, μια μερίδα πατάτες τηγανιτές που το fish & chips shop που είναι ανοιχτό μέχρι τις πρωινές ώρες;

Η φάση που είσαι μέσα στο κλαμπ τζιαι αρκεύκεις τζιαι πεινάς – το μόνο που σκέφτεσαι είναι το chips & cheese που εν να πάεις να πιάσεις μόλις αποφασίσουν οι παρέες σου να φύετε. Guilty pleasure! 😉

5
Τα clubs που κλείουν που τις 3:00

Τα clubs στην Αγγλία κλείνουν η ώρα 3 ή σε κάποιες ειδικές περιπτώσεις η ώρα 4. Ένεν σαν την Κύπρο που αν δεν έρτει ο σεκιουριτάς η ώρα 6 να σε φκάλει έξω, εν φεύκεις που τζιαμέ.

Καμιά φορά εν καλή φάση, ειδικά αν βαρκέσαι τζιαι ξέρεις ότι το αργότερο ως τις 3:30 θα είσαι σπίτι σου τζιαι εν θα φαίνεσαι ο ξενέρωτος της παρέας που θέλει να φύει γρήγορα.

Ποιες άλλες καταστάσεις ζεις ή έζησες εσύ στις εξόδους σου κάθε φορά;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending