fbpx

5+1 επικές ομιλίες πριν τους αγώνες που άφησαν εποχή!

Μια ομιλία μπορεί να φέρει το πάνω κάτω πριν ή κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Για να παράξει κάποιος μια τέτοια ομιλία πρέπει να αγαπάει τη φανέλα που φοράει και να σέβεται τη δουλειά του.

Κάποιοι όμως το πήραν σε ένα στάδιο πιο πάνω και στην προσπάθεια τους να εμψυχώσουν τους παίχτες τους έκαναν ομιλίες που άφησαν εποχή.

Δες πιο κάτω τις ομιλίες αυτές:

 

1
Ο πιτσιρικάς της Rozario

Τι και αν είναι μόλις 10 χρονών. Απ’ ότι φαίνεται εκεί στην Λατινική Αμερική τους μαθαίνουν την μπάλα καθώς και τις αξίες τις σε μικρή ηλικία.

2
Η συγκλονιστικότερη ομιλία που ακουστήκε στα αποδυτήρια

Παρόλο που μπήκε στο No2 της λίστας είναι ίσως η πιο συγκλονιστική ομιλία που άκουσες μέχρι σήμερα.

Το αξιοσημείωτο στην περίπτωση αυτή είναι πως η Toulouse έχανε στον τελευταίο της αγώνα με 1-0, έχασε πέναλτι, ισοφάρισε, δέχτηκε 2ο γκολ και κατάφερε με πείσμα να πάρει τη νίκη με 2-3 σε ένα παιχνίδι φωτιά!

3
Όταν η ομιλία κερδίζει ακόμα και θηρία

Η Arminia Bielefeld χρειαζόταν μόνο νίκη για να παραμείνει κατηγορία. Είχε να αντιμετωπίσει την 3η στην κατατάξη η οποία με νίκη ανέβαινε στην Bundesliga.

Μετά από τέτοια ομιλία (από τον βοηθό προπονητή) όλα άλλαξαν. Το σκορ τελείωσε 6-0 και ίσως αν ο τύπος αυτός το έκανε κάθε βδομάδα αυτό, τώρα η Arminia να κατακτούσε και την Bundesliga!

4
Η συγκίνηση στα αποδυτήρια του Ηρακλή

Είναι μια ομάδα που υποφέρει τα τελευταία χρόνια. Μπαίνει, βγαίνει, ξαναμπαίνει και ξαναβγαίνει από την πρίζα ενώ όλοι ελπίζουν πως στο τέλος θα κρατηθεί στη ζωή.

Ένας γνώριμος και σε ‘μας, ο Guillermo Hoyos, εμψυχώνει τους παίχτες του και τα λόγια του μένουν αποτυπωμένα στην καρδιά και το μυαλό τους!

5
Η εκπλήρωση ενός παιδικού όνειρου

Με το πιο πάνω βίντεο μπαίνουμε και στον χώρο της καλαθόσφαιρας και της ομάδας της Siena.

Τότε ο Marco Crespi είδε τους αθλητές του να είναι απογοητευμένοι και αποφάσισε να τους στηρίξει όσο καλύτερα μπορούσε λέγοντας τους πως οι ίδιοι του ολοκλήρωσαν ένα όνειρο ζωής που είχε από τα 12 του χρόνια!

6
Ο μεγάλος Tony Parker

Το τελευταίο μας βίντεο ανήκει στον Tony Parker. Ο Γάλλος μπασκετμπολίστας είδε την ομάδα του να μην βγάζει άμυνες στο γήπεδο και αντί να το πάρει επάνω του προσπάθησε να τους βάλει όλους ξανά στο παιχνίδι.

Μετά από την ομιλία αυτή οι Γάλλοι μπήκαν στο γήπεδο και για 4 λεπτά οι Ισπανοί δεν είχαν πετύχει ούτε καλάθι!

Εσένα ποια σου άρεσε περισσότερο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending