fbpx

Ρωτήσαμε 5+2 Κύπριες για το πρώτο πράγμα που προσέχουν σε έναν άντρα!

Γυναίκα… Περίεργη η ανάλυση της. Μια κατηγορία μόνη της, που ποτέ δεν θα καταλάβεις το μέσα της.

Τι νιώθει, τι ζητά, πώς το ζητά και τι προσέχει σε έναν άντρα. Δύσκολο να την ερμηνεύσεις αφού είναι τόσο απρόβλεπτη όταν θέλει. Κι όμως όταν ξέρει τι θέλει, το διεκδικεί. Κι ας χάσει!

Τώρα τι παρατηρεί πιο πολύ… θα σου το απαντήσει εκείνη. Ρωτήσαμε λοιπόν, 5+2 Κύπριες γυναίκες για το τι είναι αυτό που θα προσέξουν σε έναν άντρα.

Πάμε να δούμε τι μας απάντησαν:

1
Γυναίκα #1

  • Αυτό το βλέμμα που σκοτώνει, αυτό το βλέμμα που δεν μπορεί να ξεχαστεί, αυτό το βλέμμα που με ακολουθεί και με τρελαίνει…!”

2
Γυναίκα #2

  • Εμένα μου αρέσει όταν χαμογελάει. Εκεί φωτίζεται και επίσημα το σύμπαν μου και γίνομαι… αλοιφή. Ξεχνάω ακόμη και το όνομα μου, μη σου πω και το δικό του. Φτάνει απλά να γελάει. Κι όλα καλά!

3
Γυναίκα #3

  • Εγώ πάντα αυτό που προσέχω σε ένα αρσενικό είναι αν έχει όμορφα δάκτυλα. Τα θέλω να είναι περιποιημένα, μακριά και εννοείται να έχει καθαρά και κομμένα νύχια! Είναι από τα πιο σημαντικά σημεία που κοιτάζω πάνω του.

4
Γυναίκα #4

  • Τα δόντια του! Μην τα δω κίτρινα ή να είναι “ξιδόντας”. Την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια ακόμη κι αν μου αρέσουν όλα τα υπόλοιπα. Να είναι ρε αγόρι μου σε μια σειρά και να έχουν αν όχι ολόλευκο… ένα ωραίο χρωματάκι. Ένας από τους μεγαλύτερους μου φόβους. Αν με απογοητεύσουν τα δοντάκια του… δεν έχει και πολλές πιθανότητες!

5
Γυναίκα #5

  • “Να φοράει τα σωστά παπούτσια με το σωστό ντύσιμο. Χριστέ μου “τρέμω” να μου έρθει μ’ αυτά τα τεράστια αθλητικά  που φοράνε στο μπάσκετ. Τι πιο φυσιολογικό από ένα “σταράκι” ένα “adidazaki” κάτι τέλος πάντων… στυλάτο!

6
Γυναίκα #6

  • Το ντύσιμο είναι το παν. Ένας άντρας πρέπει να “μυρίζει άντρας από χιλιόμετρα”. Να ντύνεται κομψά και ταυτόχρονα απλά, γιατί τα φλύαρα είναι υπερβολικά για ‘μένα. Ωραίο και μαζεμένο στυλ. Να μην τα βάζει όλα μαζί, γιατί στο τέλος το αποτέλεσμα ίσως να μην ελκύει.

Να είναι άντρας ρε παιδί μου..

7
Γυναίκα #7

  • Το ναρκωτικό το δικό μου είναι το άρωμα του. Όταν έρθει και κάτσει δίπλα μου και μυρίσω τη κολώνια του, τότε εκεί όλα τελειώνουν!

Προσέχεις κι εσύ κάποιο από τα πιο πάνω σημεία;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending