fbpx

Το προϊόν που θα σε βολέψει όταν βαριέσαι να ξεβαφτείς τo βράδυ!

Όσο σημαντικό είναι το make-up για μια γυναίκα, τόσο σημαντικός θα έπρεπε να είναι και ο καθαρισμός του προσώπου της στο τέλος της ημέρας. Είναι σημαντικό να καθαρίζεις το πρόσωπο σου πριν τον ύπνο.

Σίγουρα υπήρξε μια φορά που βαρέθηκες και πήγες για ύπνο βαμμένη με την mascara στο μάτι. Μέγα λάθος! Δεν ξέρεις πόσο κακό κάνεις στην επιδερμίδα σου!

Πρέπει πάντα να ξεβάφεσαι το βράδυ πριν κοιμηθείς, γιατί εκτός από τις ακαθαρσίες που δημιουργείς στο πρόσωπό σου, προκαλείς και πρόωρη γήρανση στην επιδερμίδα σου.

patricinhaesperta.com.br

Ξέρω ότι δεν σου είναι εύκολο κάθε νύχτα να κάνεις full καθαρισμό του προσώπου σου με σαπουνάκι, lotion, ενυδατική κρέμα και κρέμα ματιού, μιας και κάποιες φορές επιστρέφεις πολύ κουρασμένη στο σπίτι.

Μπορείς τουλάχιστον να κάνεις τα βασικά, δηλαδή να αφαιρείς το μακιγιάζ σου! Γι’ αυτό κι εγώ βρήκα την λύση, με μόνο ενα προϊόν μπορείς να έχεις ένα αρκετά καθαρό πρόσωπο!

Έτσι να μπορείς να κοιμηθείς ήρεμα, μιας και ο ύπνος για τις περισσότερες είναι  πολύτιμος (για εμένα πάντως είναι σίγουρα ????)!

Δες πιο προϊόν είναι αυτό:

Collage

Αυτό το προϊόν είναι το micellar water το οποίο δίνει την αίσθηση νερού στο δέρμα. Το 80% του προϊόντος είναι νερό και με μόνο λίγες σταγόνες στο βαμβάκι σου καθαρίζει το πρόσωπό σου από το μακιγιάζ.

Το micellar water είναι ιδανικό για lazy girls, αλλά και για εσένα που θέλεις ένα γρήγορο ντεμακιγιάζ. Επίσης κρατά το δέρμα σου ενυδατωμένο μέχρι το επόμενο πρωί.

 Εσύ τι περιμένεις για να αγοράσεις ένα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending