fbpx

Πέτυχε κι εσύ ένα απλό και minimal outfit για τη βραδινή σου βόλτα!

Minimalism: Μια τάση που την βλέπουμε συχνά στις μέρες μας είτε σε έπιπλα, είτε σε καλλιτέχνες, ή ακόμη και στα ρούχα. Συγκεκριμένα, το minimal outfit θεωρείται ένα από τα πιο chic outfits που μπορείς να φορέσεις στις μέρες μας.

Η τάση ‘minimalism’ στη μόδα διαδόθηκε πιο έντονα από τους σχεδιαστές Calvin Klein και Donna Karan, με σκοπό τη δημιουργία πιο εύκολων και απλών συνδιασμών ρούχων.

Για να πετύχεις αυτό το look που χαρακτηρίζεται από απλότητα, χρειάζεσαι μονόχρωμα ρούχα σε ήπιους τόνους χρωμάτων, ίσιες γραμμές στο ράψιμο και γεωμετρική σύνθεση γραμμών σε print ρούχα. Όσο πιο απλά ρούχα επιλέξεις, τόσο πιο minimal θα είναι το ντύσιμο σου.

Δες το δικό μου minimal outfit, κατάλληλο για μια βραδινή βόλτα:

Τα tapered ή chino pants σε ίσια γραμμή, συνδιασμένα με μονόχρωμο top, είναι must για ένα μινιμαλιστικό ντύσιμο. Εγώ επέλεξα ένα γκρίζο chino παντελόνι με μαύρη βραδινή lace top.

Μπορείς αν θέλεις να παίξεις λίγο με τα χρώματα του μπλε, άσπρο, μαύρο, ακόμη και με αποχρώσεις του καφέ μιας και είναι πολύ της μόδας φέτος το φθινόπωρο.

Μαύρα παπούτσια σε oxford style και μαύρη τσάντα θα κάνουν το look σου πιο λυτό, ενώ μια μαύρη ζώνη θα ολοκληρώσει το μινιμαλιστικό ντύσιμό σου.

Photography by Marianna Christodoulou

Get the look:

Chino pants

Lace top

Mαύρη τσάντα

Oxford style παπούτσια

Εσύ θα τολμούσες ένα πιο minimal outfit για τη βραδινή σου έξοδο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending