fbpx

Αυτές είναι οι 5 καλύτερες νέες ταινίες που θα δούμε το φθινόπωρο!

Το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά και νέες ταινίες βγαίνουν η μια μετά την άλλη! Ειδικά οι fans θα ανυπομονούν για μοναδικά movie nights!

 

Σύμφωνα με το lifo.gr, οι νέες ταινίες που κυκλοφορούν θα μας κρατήσουν το ενδιαφέρον και την προσοχή, από την αρχή μέχρι το τέλος!

Ξεχωρίσαμε τις 5 καλύτερες και μπορείς να τις δεις πιο κάτω!

 

1
The Snowman

Είναι μια κατασκοπική ταινία, γεμάτη μυστικά που περιμένουν να αποκαλυφθούν.

Είναι  βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Τζο Νέσμπο, όπου ο ντετέκτιβ Χάρι Χόλε βρίσκεται στο κατόπι ενός επικίνδυνου serial killer.

2
Mother!

Η Τζένιφερ Λόρενς υποδύεται μια γυναίκα στα πρόθυρα νευρικής κρίσης στον σουρεαλιστικό εφιάλτη που σκάρωσε γύρω της ο Ντάρεν Αρονόφσκι.

Είναι μια ταινία τρόμου που, σύμφωνα με τις πρώτες κριτικές από το Φεστιβάλ Βενετίας είναι αδύνατο να αγνοηθεί, αφού στοχεύει ψηλά, πραγματεύεται πολλά θέματα ταυτόχρονα, προκαλεί, διχάζει.

Αναμένεται να να συζητηθεί όσο καμία άλλη ταινία του φθινοπώρου!

3
Paddington 2

Η οικογενειακή ταινία με τον αξιαγάπητο αρκούδο που κρύβει πάντα ένα σάντουιτς με μαρμελάδα στο καπέλο του αναζητά στέγη και φροντίδα, επιστρέφει αυτό το φθινόπωρο!

Η πρώτη ταινία υπήρξε μεγάλη επιτυχία, έτσι περιμένουμε κάτι αντίστοιχο από τη δεύτερη.

4
It

Το It είναι μια ταινία τρόμου η οποία πραγματεύεται το «τραύμα» της ενηλικίωσης από τη σκοπιά του παιδιού που πέφτει από τα σύννεφα, συνειδητοποιώντας ότι καλείται να επιβιώσει σε έναν κόσμο φτιαγμένο από αδιάφορους ή ανεπαρκείς ενήλικες.

Εκεί το Κακό κυριαρχεί – μια γνώση που βρίσκει την εκπληκτική μεταφορά της στο πρόσωπο του κλόουν -φιγούρας που συνδέεται με τη χαρά–  εδώ όμως είναι προορισμένη αποκλειστικά για να βλάψει.

5
Glass Castle

Το Γυάλινο Κάστρο αποτελεί την ιστορία μιας νεαρής κοπέλας που μεγάλωσε σε μια δυσλειτουργική οικογένεια, με έναν αλκοολικό πατέρα που προσπαθούσε να διευρύνει τους ορίζοντές της και να την κάνει να ξεχάσει τη φτώχεια της.

Πρωταγωνιστούν, οι: Ναόμι Γουότς και Γούντι Χάρελσον.

Εσύ ποια από τις πιο πάνω ταινίες ανυπομονείς να δεις;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending