fbpx

5 συμπεριφορές μας που ΔΕΝ αφήνουν ποτέ θετική πρώτη εντύπωση!

Σου έχει τύχει  ποτέ  να συναντήσεις κάποιον πρώτη φορά και να μην τον συμπαθήσεις; Ακόμα και με μια απλή περιήγηση στο προφίλ του στα social media;

Η πρώτη εντύπωσηση είναι καθοριστική για την εξέλιξη της σχέσης σου με αυτό το άτομο. Για αυτό, πρέπει πάντα να προσέχεις την συμπερφορά σου για να μη δώσεις τα λάθος μηνύματα στον άλλον.

Δες πιο κάτω 5 συμπεριφορές που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις αν θες να αφήσεις καλή πρώτη εντύπωση:

1
 Ψεύτικο Χαμόγελο

Η αυθεντικότητα και η ειλικρίνεια είναι το άλφα και το ωμέγα σε μία οποιαδήποτε σχέση.

Αν εσύ προσποιείσαι από την αρχή ότι περνάς καλά, ενώ αυτό δεν ισχύει, δίνεις την εντύπωση ότι είσαι υποκριτής και αυτό είναι ότι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.

2
Φλυαρία

Η υπερβολική φλυαρία προκαλεί βαρεμάρα. Αν εσύ μιλάς συνέχεια για τον εαυτό σου και δεν δίνεις την ευκαιρία στον συνομιλητή σου να μιλήσει, τότε απλά δεν θα σε ακούει και δεν θα σου ξαναμιλήσει.

Είναι σημαντικό να δημιουργάς φιλικό κλίμα στις σχέσεις σου, ώστε να κρατήσει ο άλλος το ενδιαφέρον του για να σε μάθει περισσότερο.

3
Φωτογραφίες σου στα Socila Media

Πόσα άτομα γνωρίζεις καθημερινά μέσα από το Facebook ή το Instagram; Το πρώτο πράγμα που κοιτάζεις είναι το προφίλ και συνεπώς τις φωτογραφίες του άλλου.

Αν έχεις υπερβολικό αριθμό ατομικών φωτογραφιών, δημιουργείς την εντύπωση της υπεροψίας και της αλαζονείας.

4
Συμπεριφορά

Αν για παράδειγμα είσαι υπερβολικά ευγενικός με τον άλλον, αυτός θα νομίσει ότι υπάρχει ένα κακόβουλο σχέδιο πίσω από αυτή τη συμπεριφορά.

Από την άλλη, αν είσαι ψυχρός, θυμωμένος και απότομος, σίγουρα θα σε αντιπαθήσει αμέσως!

5
Έκφραση συναισθημάτων

Αν εκφράζεις στον άλλον τα συναισθήματα σου σε υπερβολικό βαθμό, τότε δείχνεις ότι είσαι άτομο παρορμητικό και εγωκεντρικό.

Βέβαια, αν δεν εκφράζεις τα συναισθήματά σου, θα φαίνεσαι ψεύτικος στα μάτια του άλλου. Γι’ αυτό προσπάθησε να βρεις μια μέση λύση και συμπεριφορά.

Ποια απ’ όλες τις συμπεριφορές σου θυμίζει κάποιον;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending