fbpx

10 Κύπριοι & Κύπριες μας είπαν τι τους εκνευρίζει περισσότερο στο ταίρι τους!

Είναι ένα θέμα το οποίο σηκώνει μεγάλη ανάλυση, γι’ αυτό ζητήσαμε από 10 Κύπριους και Κύπριες να μην το παρακάνουν, αλλά να περιοριστούν στα βασικά πράματα που τους “φακκούν” πάνω στον/η άλλο/η.

Για σκοπούς διαφύλαξης της ισορροπίας της σχέσης (και για να προστατέψουμε τους ερωτηθέντες από το να τους… “ανοίξει” την κκελέ τους το ταίρι τους), θα επικρατήσει ανωνυμία.

Δες πιο κάτω τις απαντήσεις που πήραμε:

1
Άντρας, 23 χρονών

  • “Το να με ρωτά αν την αγαπώ. ΚΑΘΕ 2 ΩΡΕΣ. Να της λαλώ 19:30 να είσαι έτοιμη να φύουμε τζιαι 19:29 να πιάνει τον ττόρο να μπει στο μπάνιο. Ή να βλέπουμε ταινία τζιαι να μιλά συνέχεια, να κάμνει ερωτήσεις. “Ποιος εν τούτος, γιατί τον εσκότωσε; O ironman εν άνθρωπος; Οξά ρομπότ;” Ε ΔΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΤΖΙΑΙ ΕΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.”

2
Γυναίκα, 21 χρονών

  • “Nα θωρεί την “πίσω όψη” κάθε γεναίκας που περνά. Τζαι να μαειρεύκει κάτι, να τα κάμνει χτιτζιόν ούλλα, τζαι να μεν τα πλυνήσκει μετά. Α! Τζαι οι φίλοι του νευριάζουν με.”

3
Γυναίκα, 23 χρονών

  • Να μεν χρησιμοποιεί το νου του για να εκτιμήσει κάποια πράματα. Π.χ. εμαείρεψα σου, ενώ είχα του κόσμου τις δουλειές. ΤΖΙΑΙ ΝΑ ΜΕΝ ΠΕΙΝΑΣ, ΘΑ ΦΑΕΙΣ. Μπε στον κόπο να μου κάμεις τζιαι εσύ μια φορά κάτι ανάλογο. Εν τούτα τα μικρά που εν τα λέεις, αλλά δείχνουν οτι νοιάζεσαι ουσιαστικά για τον άλλο.”

4
Άντρας, 22 χρονών

  • Να θκιεβάζει τα μηνύματα μου για να δει αν μιλώ με άλλες. Χωρίς να της έχω δώσει αφορμή. Τζιαι οι γυναίκες αφήνετε τρίχες παντού. Ειδικά μες στο μπάνιο. Σαν να τζιαι συγκατοικείς με τον Chewbacca που το Star Wars.”

5
Άντρας, 25 χρονών

  • “-Πού θέλεις να πάμε για φαΐ; –Εν ξέρω. -Οκ πάμε Mc Donalds. -Όι κάμνω διατροφή χαλόου! -Οκ καλό πάμε Ocean Basket. -Ίου εν τρώω τα ψάρκα!! -Ντάξει μάνα μου πε μου εσύ πού θέλεις να πάμε. -Εεε εν ξέρω όπου να ‘ναι. -ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!! (κρίση αμόκ)”.

6
Γυναίκα, 23 χρονών

  • “Σαν τσακκωνούμαστε, να προσπαθεί να γυρίσει την κουβέντα για να φκει που πάνω! Τζιαι να μεν κατεβάζει το σελλί της τουαλέτας.”

7
Γυναίκα, 25 χρονών

  • “Να ξαπολά τις κλάτσες του, τζιαι γενικά τα ρούχα του όπου έβρει. Τζιαι να μεν πλυνήσκει ποττέ τα πιάτα, ενώ εν η σειρά του, με αποτέλεσμα να έχουμε τον ίδιο καφκά κάθε φορά.”

8
Άντρας 24 χρονών

  • “Εν μου αρέσκει άμα φορεί τζοείνα τα παπούτσια τα τρακτερωτά. Εν χάλια, αποκτήστε γούστο επιτέλους κοπέλες. Επίσης, άμαν πάμε για καφέ, μεν βάλλεις κούκλα μου 3 στρώσεις πάνω στη φάτσα σου. Τζιαι κυρίως, μεν μάσσιεσαι συνέχεια με το κινητό άμαν είμαστε έξω, ποζάροντας με duck face για το Instagram.”

9
Γυναίκα, 22 χρονών

  • “Άμαν του πω εγώ να φκούμε εν κουρασμένος, αλλά με τους φίλους του μια χαρά μπορεί να φκει. Το ότι έσσιει πολλές φίλες, που μπορεί να τις γνωρίσει μια βδομάδα πριν, τζιαι να γίνουν κολλητούθκια ξαφνικά. Επίσης, το γεγονός ότι βάλλει το γυμναστήριο πάνω απ’ όλα, τζιαι σε περίπτωση που ταράξει ΛΛΙΟ το πρόγραμμα του για ‘σένα τζιαι αρκήσει να πάει, φακκά σου το.”

10
Άντρας, 21 χρονών

  • “Να τη ρωτώ τι έσσιει τζιαι να μου απαντά “Τίποτε”. Με ύφος. Τζιαι να συνεχίζει να εν αγκρισμένη!”

Εσένα τι σε κάμνει να θέλεις να δέρεις τον άλλο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending