fbpx

Δες ποιο είναι το μακιγιάζ που σου ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιό σου!

Υπάρχουν μακιγιάζ και μακιγιάζ! Το θέμα είναι να επιλέξεις αυτό που θα τονίσει τα όμορφα χαρακτηριστικά σου και όχι να τα “καλύψει”.

Γι’ αυτό και κάθε ζώδιο έχει τον δικό του τύπο μακιγιάζ, που ταιριάζει καλύτερα στον χαρακτήρα των ατόμων με το ζώδιο αυτό.

Δες ποιο είναι αυτό που σου ταιριάζει: 

1
Κριός

Ο δυναμισμός, αλλά και αυθορμητισμός είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του ζωδίου σου. Έτσι χωρίς να είσαι φλύαρη με την εμφάνισή σου, προτίμησε γήινα χρώματα με έντονο eyeliner, όπως επίσης και πιο nude αποχρώσεις στα χείλη.

2
Ταύρος

Η υπομονή, η αξιοπιστία και η σταθερότητα είναι 3 από τα βασικά χαρακτηριστικά του ζωδίου σου, γεγονός που δείχνει ότι πατάς γερά στη γη.

Τα φυσικά και γήινα χρώματα, ταιριάζουν απόλυτα με τον χαρακτήρα σου και την προσγειωμένη προσωπικότητα σου!

3
Δίδυμος

Είσαι ένας έξυπνος άνθρωπος, συλλέκτης γνώσεων και εμπειριών. Η χαρούμενη και σπιρτόζικη προσωπικότητά σου επιβάλλει κάτι έντονο, με ένα κόκκινο κραγιόν και έντονο eyeliner. Θα κλέψεις σίγουρα όλα τα βλέμματα.

4
Καρκίνος

Το υγρό και γεμάτο συναίσθημα βλέμμα, είναι το σήμα κατατεθέν του ζωδίου σου. Αφού το πιο έντονο χαρακτηριστικό σου είναι τα μάτια, παίξε με χρώματα όπως χρυσό, μπρονζέ και πορτοκαλί σκιά μαζί με έντονη μάσκαρα!

5
Λέων

Το ζώδιο σου κατέχει την πιο λαμπερή και άκρως δυναμική προσωπικότητα σε ολόκληρο τον ζωδιακό κύκλο!

Το μακιγιάζ σου πρέπει να είναι δυναμικό για να σε αντικατοπτρίζει. Επέλεξε έντονο eyeliner με smokey eyes σε γήινα χρώματα και κόκκινο κραγιόν.

6
Παρθένος

O προσγειωμένος, ρομαντικός, μοναχικός, αλλά και επικοινωνιακός χαρακτήρας σε κάνουν να τραβάς τα βλέμματα προς εσένα.

Με την ευαίσθητη προσωπικότητα σου ταιριάζουν απόλυτα χρώματα παστέλ (ροζ, τιρκουάζ) με μια λεπτή γραμμή eyeliner και μια λεπτή στρώση mascara.

7
Ζυγός

Γλυκύτατο, ευγενέστατο άτομο που κερδίζεις τους άλλους απευθείας με το ζεστό σου χαμόγελο.

Για το τέλειο μακιγιάζ δοκίμασε χρώματα σαν μπλε και πράσινο στα μάτια και έντονες βλεφαρίδες. Συνδύασε με χρυσό, μπεζ και άσπρο χρώμα για να δείχνεις ακόμη πιο λαμπερή.

8
Σκορπιός

Έχεις διαπεραστικό μαγνητικό βλέμμα και μια εσωτερική δύναμη. Ως το πιο αισθησιακό ζώδιο χρειάζεσαι κάτι που να καθηλώνει και να αναδεικνύει την προσωπικότητά σου.

Καθήλωσε με smokey eyes και συνδύασε με μπορντό κραγιόν και θα είσαι super τέλεια!

9
Τοξότης

Ένα περιπετειώδες, ανήσυχο και ανεξάρτητο πλάσμα δε θα μπορούσε να έχει και τολμηρό μακιγιάζ. Κάπου πρέπει να υπάρχει ισορροπία!

Συνδύασε χρώματα απο nude παλέττες και δημιούργησε ένα brown smokey eye. Δώσε την τελευταία πινελιά με έντονη μάσκαρα και nude κραγιόν.

10
Αιγόκερως

Θέλεις να φτάσεις στην κορυφή, σε όλους τους τομείς, παρ’ όλα αυτά έχεις ένα προσγειωμένο look.

Το μακιγιάζ που εκπέμπει σιγούρια και ότι είσαι άνθρωπος που πατά γερά στα πόδια του, είναι οι χρυφαφί ή nude-orange σκιές με μια λεπτή γραμμή eyeliner και έντονη μάσκαρα.

Χρησιμοποίησε το αγαπημένο σου nude lipstick για να συμπληρώσεις το look.

11
Υδροχόος

Για μια αντισυμβατική και επαναστατική προσωπικότητα όπως την δική σου, το μακιγιάζ είναι για εσένα ένα παιχνίδι με χρώματα.

Κράτησε τα χείλη σου σε άτονα χρώματα και εντυπωσίασε με παιχνιδιάρικα χρώματα στα μάτια. Μπορείς να χρησιμοποιησεις μπρόνζε και πορτοκαλί χρώματα του σάπιου μήλου και έντονο ροζ.

12
Ιχθύς

Είσαι ένα ευαίσθητο, ονειροπόλο και πολύ συναισθηματικό πλάσμα, έτσι το μακιγιάζ σου είναι λογικό ότι θα ήταν κάτι πιο ονειροπόλο.

Χρησιμοποίησε χρύσες, ασημένιες και μπεζ σκιές για ένα πιο ρομαντικό βλέμμα. Πρόσθεσε έντονη μάσκαρα.

Συνδύασε με όποιο χρώμα lipstick θέλεις, έχε υπόψη σου ότι ο τέλειος συνδυασμός είναι ανοιχτόχρωμο peach.

Εσύ βρήκες ποιο μακιγιάζ σου ταιριάζει; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending