fbpx

Πέτυχε ένα απλό μακιγιάζ σε γήινα χρώματα για το φθινόπωρο!

Συνήθως το φθινόπωρο είναι μια εποχή που δεν ξέρεις τι να φορέσεις λόγω του καιρού! Εκτός από το ντύσιμο, ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για να αναδείξεις το look σου, είναι και το μακιγιάζ.

Φέτος, φαίνεται να πρωταγωνιστούν τα πιο natural looks στο μακιγιαζ με γήινα χρώματα σε αποχρώσεις του καφέ, μπεζ, χρυσό και nude.

Το να βρεις το κατάληλο μακιγιαζ για να δημιουργήσεις ένα natural look δεν είναι και το πιο εύκολο, αφού δεν πρέπει να είναι ούτε πολύ λαμπερό, αλλά ούτε πολύ μουντό.

Πιο κάτω σου δίνω κάποια tips για ένα απλό μακιγιάζ με γήινες αποχρώσεις που μπορείς να επιλέξεις.

Δες πιο κάτω:

1
Ενυδατική κρέμα

Για να δημιουργήσεις τη σωστή βάση πριν να απλώσεις το foundation στο πρόσωπό σου, χρησιμοποίησε ενυδατική κρέμα. Eγώ επέλεξα την “DayWear” από τη συλλογή της Estée Lauder.

Με αυτό τον τρόπο θα δώσεις μια απαλή υφή στο δέρμα σου το οποίο θα χαρίσει ένα πιο ομοιόμορφο μακιγιάζ. Ακολούθως, άπλωσε λίγη ποσότητα πούδρας για να κρατήσει το μακιγιάζ σου κατά τη διάρκεια της ημέρας.

2
Βάση ματιών

Στα μάτια χρησιμοποίησε βάση ματιών για καλύτερη εφαρμογή της σκιάς, η οποία θα αναδεικνύει το χρώμα που θα επιλέξεις καλύτερα.

Χρησιμοποίησε επίσης concealer ένα τόνο πιο ανοιχτό από το προσωπό σου, κάτω από τα μάτια για να του δώσει περισσότερη λάμψη.

3
Σκιές

Αφού ολοκληρώσεις τα πιο πάνω βήματα, επέλεξε σκιά σε nude χρωματισμούς και τοποθέτησέ την σε όλη την επιφάνεια των ματιών σου.

Στη συνέχεια, επέλεξε μια λίγο πιο σκουρόχρωμη σκιά και άπλωσε την από την μέση προς την άκρη του ματιού.

Χρησιμοποίησε μάσκαρα για να δώσεις όγκο στις βλεφαρίδες σου, η οποία θα τονίσει τα μάτια σου και θα χαρίσει ένα πιο σαγηνευτικό βλέμμα.

4
Contour – Κραγιόν

Αφού ολοκληρώσεις το βάψιμο των ματιών σου, τοποθέτησε contour σε bronze χρώματα στις γωνιές του προσώπου σου.

Τέλος, επέλεξε matte κραγιόν σε πιο nude αποχρώσεις για την ημέρα και έντονο καφέ ή κόκκινο κραγιόν για τις βραδινές σου βόλτες.

Photography taken by Marianna Christodoulou
Make-up by Elena Neophytou

Είδες πόσο εύκολο είναι; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending