fbpx

Η ιστορία του Rio Ferdinand που θα σε συγκινήσει!

Την καριέρα του Rio Ferdinand λίγο – πολύ την ξέρουμε όλοι. Ένας από τους καλύτερους αμυντικούς της τελευταίας δεκαετίας και όχι μόνο, κατέκτησε τα πάντα με τη φανέλα της Manchester United την οποία υπηρέτησε για 12 ολόκληρα χρόνια (2002-2014).

Η ζωή δεν ξεχωρίζει όμως δυνατούς και αδύνατους, επιτυχημένους ή όχι. Όταν θέλει να σου δώσει ένα μάθημα θα το κάνει ανεξάρτητα από το ποιος είσαι.

Έτσι λοιπόν, η απόλυτη ευτυχία του πρώην Άγγλου αμυντικού που απολάμβανε τη ζωή του με την σύντροφο του, Rebecca Ellison και τα 3 τους παιδιά ήρθε να διαταραχθεί μια και καλή το 2015.

independent.co.uk

Συγκεκριμένα, το 2013 η Rebecca είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού που ξεπεράστηκε πριν επανέλθει για να στοιχειώσει το ζευγάρι το Μάρτη του 2015. Τελικά την 1η Μαΐου η σύζυγος του Rio έφυγε από τον κόσμο αφήνοντας τον μόνο με τα 3 του παιδιά.

Από τότε έπρεπε να γίνει και πατέρας και μητέρα για τα παιδιά του αλλά και να διαχειριστεί ο ίδιος την απώλεια του πιο αγαπημένου του ανθρώπου, του στηρίγματος του σε μια απαιτητική καριέρα όπως είναι αυτή του ποδοσφαιριστή.

https://www.youtube.com/watch?v=NoJHhqI-ofY

Στο σήμερα, ο πρώην δυναμικός αμυντικός επισκέπτεται οικογένειες που βίωσαν την απώλεια για να τις βοηθήσει να την ξεπεράσουν αλλά και να βοηθήσει τον εαυτό του να πάει παρακάτω.

Ήδη ξεκίνησε νέα καριέρα σαν μποξέρ ενώ φαίνεται να ξαναβρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της Kate Wright με τον Rio να δηλώνει πως η τελευταία επιθυμία της Rebecca ήταν να αγαπήσει ξανά.

Την εμπειρία του με την αρρώστια της γυναίκας του αλλά και το πώς διαχειρίστηκε την κατάσταση αποτύπωσε στο βιβλίο “Thinking Out Loud” που κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο.

Έχεις ξανακούσει για την περιπέτεια που πέρασε ο πρώην αμυντικός της Manchester United;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending