fbpx

Συνέχιζει αλάνθαστο το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας!

Άλλη μια νίκη με σκορ 3 – 0 σετ μετράει το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας αυτή τη φορά εις βάρος του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Οι πετοσφαιριστές του Πανεπιστημίου Λευκωσίας είχαν την έδρα τους ως σύμμαχο και κάνοντας καλή αρχή πήραν το πρώτο σετ με σκορ 25 – 15. Οι πετοσφαιριστές του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου στάθηκαν πολύ καλά στο γήπεδο και παρόλο που προσπάθησαν έχασαν και το δεύτερο σετ με το ίδιο σκορ.

Στο τρίτο σετ οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν και βγήκαν και μπροστά στο σκορ με 8 – 9 αλλά στο τέλος έχασαν και το τρίτο σετ, με σκορ 25 – 19.

Με τη νίκη αυτή το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας είναι όλο και πιο κοντά στην πρώτη θέση λίγο πριν τα μπαράζ ενώ με την εμφάνιση του το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου έδειξε πως δεν θα είναι παράξενο αν περάσει και αυτό στην επόμενη φάση.

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (Παυλίδου Α): Χρήστου Α, Rakha A, Dzhyrov M, Tavakoli A, Σπύρου Α, Καγκουδής Α, Λιοτατής Α, Lukovic L, Basatitahostanih.

Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (Παπαδόπουλος Α): Γεωργίου Π, Σαββίδης Β, Σταύρου Γ, Καρακατσιάνης Λ, Γεωργίου Π, Σατσά Δ, Αντωνίου Ι, Φουκάς Π, Μουτσελλίδης Σ, Μιχαήλ Κ.

Φωτογραφικό υλικό στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending