fbpx

Πήρε τη νίκη και πάει για τον τίτλο το Πανεπιστήμιο Κύπρου!

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου δυσκολεύτηκε αλλά κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη απέναντι στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου με σκορ 43 – 68.

Μπορεί το σκορ να δείχνει ένα εύκολο βράδυ για το Πανεπιστήμιο Κύπρου αλλά η πράξη δεν ήταν τέτοια. Τα πρώτα δύο δεκάλεπτα βρήκαν τις δύο ομάδες να ανεβοκατεβαίνουν μπλοκάροντας και σκοράροντας πόντους και έληξαν με σκορ 14 – 15 και 25 – 27.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενες στάθηκαν πιο εύστοχες και με αρκετές επιθετικές διαθέσεις σκόραρας 21 πόντους έναντι 11 των αντιπάλων τους. Το σκορ έφτασε στο 36 – 48 με το Πανεπιστήμιο Κύπρου να έχει πλέον την ψυχολογία με το μέρος του.

Οι καλαθοσφαιρίστριες του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου μπήκαν για να διεκδικήσουν κάτι από το παιχνίδι αλλά οι αντεπιθέσεις και οι εύστοχες προσπάθειες του αντιπάλου δεν τους το επέτρεψαν.

Πλέον το Πανεπιστήμιο Κύπρου υποδέχεται το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και με νίκη σφραγίζει τον τίτλο ενώ σε περίπτωση νίκης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας το πρωτάθλημα θα πάρει και πάλι φωτιά!

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (Κώστα Ευάγγελος): Γεωργίου Ε, Montgomery C, Παππά Μ, Κλόκκαρη Π, Βακιανή Α, Μουσκάλλη Α, Κωνσταντίνου Ρ, Ζένιου Ρ, Αγαθαγκέλου Ρ, Παιζάνου Ε, Μιχαλάκη Α.

Πανεπιστήμιο Κύπρου (Αδάμου Κυριάκος): Σιαμμά Α, Θεοδωσίου Μ, Ιωάννου Λ, Τζιάμαλη Μ, Αθανασίου Ν, Σταύρου Ε, Μυθιλλού Ε, Νεοκλέους Α, Αναξαγόρου Α.

Φωτογραφικό υλικό στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending