fbpx

Πήρε το ντέρμπι και αγκάλιασε τον τίτλο το Πανεπιστήμιο Κύπρου!

Σπουδαία νίκη για το Πανεπιστήμιο Κύπρου που επικράτησε του Frederick University στο ντέρμπι που σημειώθηκε στη Λεμεσό.

Οι δύο ομάδες ήταν αήττητες στο πρωτάθλημα ενώ το Frederick University απέσπασε ισοπαλία στη Λευκωσία και έτσι όποια κέρδιζε ερχόταν πιο κοντά στον τίτλο. Η ομάδα της Λευκωσίας κέρδισε με 1 – 3 και χρειάζεται άλλη μια νίκη για να στεφθεί πρωταθλήτρια αφού σε περίπτση ισοβαθμίας μετρούν τα αναμεταξύ τους παιχνίδια.

Το πρώτο ημίχρονο κινήθηκε σε πολύ χαμηλούς ρυθμούς με τις δύο ομάδες να αλληλοεξουδετερώνονται από τη μια και από την άλλη να προσπαθούν να επιβάλουν τον ρυθμό τους. Το άγονο 0 – 0 στο ημίχρονο, ήρθε εύκολα αφού δεν χάθηκε κάποια κλασσική ευκαιρία.

Εντελώς διαφορετική ήταν η εικόνα του 2ου ημιχρόνου όταν το Πανεπιστήμιο Κύπρου πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 49ο λεπτό με κεφαλιά του Κωνσταντίνου Παυλίδη. Το γρήγορο γκολ άλλαξε όλα τα δεδομένα στον αγώνα, με το Frederick University να δίνει βαρύτητα στην επίθεση πλέον. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου εκμεταλλεύτηκε το γεγονός αυτό και με αντεπίθεση σημείωσε και το 0 – 2 ασκώντας ακόμη περισσότερη πίεση στους αντιπάλους.

Το Frederick University συνέχισε να πιέζει ψηλά, δημιούργησε φάσεις αλλά δεν κατάφερε να τελειώσει κάποια από αυτές. Συνεχίζοντας με την ίδια τακτική το Πανεπιστήμιο Κύπρου κρατούσε ανέπαφη την εστία του και σκόραρε και 3ο γκολ στο 75ο λεπτό, με σκόρερ τον Μάριο Νικολάου και πάλι.

Στην αμέσως επόμενη φάση το Frederick University μείωσε σε 1 – 3 με συρτό σουτ του Χρίστου Δημητριάδη, έξω από την περιοχή. Το Frederick University συνέχισε να πιέζει ψηλά ενώ το Πανεπιστήμιο Κύπρου έχοντας πιο καθαρό μυαλό καθάριζε τις φάσεις. Γινόταν απειλητικό με αντεπιθέσεις ενώ οι γηπεδούχοι ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί στις εκτελέσεις κόρνερ.

Οι δύο ομάδες έδειξαν με τη δυναμική τους πως θα δώσουν μάχη μέχρι το τέλος για το ποια θα κατακτήσει τον τίτλο.

Φωτογραφικό υλικό στη σελίδα μας στο Facebook 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending