fbpx

«Κατάκτησε» το πάρκο της Αθαλάσσας και στήριξε το έργο του ΠΑΣΥΚΑΦ!

Για 10η συνεχή χρόνια διεξάγεται ο ετήσιος αγώνας «Τρέξτε μαζί μας» από την FX Pro και  το σωματείο Δρό.Με.Α Racing, σε συνεργασία με τον ΠΑΣΥΚΑΦ και το Δήμο Γερίου, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017.

Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στην πρόληψη του καρκίνου και στη συμβολή της άσκησης στο σκοπό αυτό και περιλαμβάνει δρόμους 5 χλμ και 10 χλμ, παιδικό δρόμο 800 μέτρων και περπάτημα 2 χλμ. Παράλληλα, θα διεξαχθεί και εταιρικός αγώνας δρόμου 5 χλμ με όλα τα έσοδα να διατίθενται προς την στήριξη του κοινωφελούς έργου του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Οι αγώνες δρόμου ξεκινούν στις 10:00 π.μ. στο Εθνικό Δασικό Πάρκο Αθαλάσσας (200μ. από την είσοδο του πάρκου, πλησίον του κυκλικού κόμβου του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας). Εγγραφές γίνονται μόνο μέσω διαδικτύου στο www.dromearacing.com μέχρι τις 26 Νοεμβρίου. Το κόστος συμμετοχής είναι €10 για το δρόμο 5 χλμ (δικαίωμα συμμετοχής έχουν άτομα 15 ετών και άνω) και €15 για τα 10 χλμ (δικαίωμα συμμετοχής έχουν άτομα 16 ετών και άνω).

Τα αγωνιστικά νούμερα κάθε δρομέα θα παραληφθούν την ημέρα του αγώνα (8:30–09:30πμ). ‘Ολοι οι δρομείς με τον τερματισμό τους θα πάρουν το αναμνηστικό μετάλλιο του αγώνα. Η συμμετοχή στον παιδικό δρόμο 800 μ είναι δωρεάν και οι εγγραφές θα γίνονται επί τόπου τη μέρα του αγώνα (08:30-09:30πμ). Για τη συμμετοχή ατόμων κάτω των 18 απαιτείται η συναίνεση του γονέα.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Δρό.Με.Α Racing, κύριος Μάκης Κουννίδης ανέφερε: «Στόχος των διοργανωτών είναι να προάγουν τον αθλητισμό σε όλα τα στρώματα της κοινωνίας, ενισχύοντας την αθλητική κουλτούρα και τον υγιή τρόπο διαβίωσης, με στόχο την πρόληψη σοβαρών ασθενειών όπως ο καρκίνος».

Ο αγώνας 10 χλμ είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Κωστάκη Λουκαΐδη, πρώην μέλους του Δ.Σ. του ΚΟΑ και παλαιού πρωταθλητή του στίβου.

Μέγας Χορηγός της εκδήλωσης είναι η εταιρεία FX Pro. Μέγας Χορηγός Δρό.Με.Α Racing 2017 η Cablenet. Χορηγοί: Webarts, Eurofresh, Kykkos Mineral Water. Υποστηρικτές: ΠΑΣΥΚΑΦ, Σύνδεσμος Αυτοκινήτων Κύπρου, KOA, Bikehub, Αδελφοί Λανίτη, Suunto, Ice Power, Φούρνοι Θεοπίστη, Premium Sports Brands, Αwol, Mikel Coffee, eyespot Cyprus. Ο αγώνας υποστηρίζεται από τον ΚΟΑ και τελεί υπό την αιγίδα της ΚΟΕΑΣ.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending