fbpx

Αυτό είναι το επίσημο βίντεο από το εντυπωσιακό 14o Boyz Stuff Show!

Άλλη μια χρονιά επιτυχημένου Boyz Stuff Show και οι διοργανωτές του φετινού event ευχαριστούν τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξη για ακόμη μια χρονιά.

Ακολουθεί κείμενο από τους διοργανωτές της έκθεσης:

“Πριν πολλά χρόνια, ξεκινώντας το περιοδικό BURNOUT, δεν μπορούσαμε να φανταστούμε πως μετά από 14 χρόνια το Boyz Stuff θα είχε συνέχεια και τόσο μεγάλη επιτυχία με χιλιάδες επισκέπτες! Κι όμως, η φετινή διοργάνωση η οποία ξεπέρασε κάθε προηγούμενο μας έδειξε πως όχι μόνο θα συνεχίσει, αλλά θα μεγαλώσει κι άλλο, μιας και ήδη έχουμε προτάσεις για νέες συμμετοχές εταιρειών και δραστηριοτήτων!

Μεγάλη συμβολή είχαν βέβαια οι σταθεροί μας υποστηριχτές, οι χορηγοί μας, το Shark Energy Drink το οποίο είναι μαζί μας από το πρώτο Show του 2004, η ΕΚΟ, καθώς και ο Mix Fm o οποίος επίσης μας στηρίζει από την αρχή.

Ευχαριστίες και στους υποστηριχτές της φετινής διοργάνωσης, Psaltis Autoparts, Deliveryman, Accelarate και Top Blue, ενώ σίγουρα θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τις 106 εταιρείες – εκθέτες μας ένα – ένα ξεχωριστά για τις αναβαθμισμένες εμφανίσεις τους σε επίπεδο περιπτέρων και τα εντυπωσιακά αυτοκίνητα που έφεραν στο Show.

Μεγάλη συμβολή όπως πάντα είχαν και έχουν τα Clubs Αυτοκινήτων που διαχρονικά δίνουν παλμό στην Έκθεση αλλά και οι φίλοι του Motorsport που είχαν φέρει τα αγωνιστικά τους στην Έκθεση.

Θα πρέπει επίσης να ευχαριστήσουμε τις λέσχες και τους ιδιοκτήτες κλασικών αυτοκινήτων για το κομμάτι της Έκθεσης Κλασικού & Σπορ Αυτοκινήτου αλλά και τους φίλους του Ομίλου Μοτοσικλετιστών Λευκωσίας οι οποίοι πρόσφεραν θέαμα στο περίβολο των περιπτέρων της Έκθεσης.

Ραντεβού λοιπόν το 2018 στο 15ο Boyz Stuff Show, τη 10η Έκθεση Κλασικού & Σπορ Αυτοκινήτου και ό,τι άλλο ετοιμάζουμε για σας!

Και όλα αυτά σε συνεργασία με τον Όμιλο μας, την Digital tree ePublishers και βέβαια την μεγαλύτερη ιστοσελίδα αυτοκινήτου στην Κύπρο, το car.com.cy!

Μέχρι τότε, απολαύστε το βίντεο της έκθεσης!”

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending