fbpx

5 αγαπημένοι προορισμοί για να ταξιδέψεις φέτος τα Χριστούγεννα!

Μήπως βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια και θες να ταξιδέψεις κάπου στο εξωτερικό τις μέρες των Χριστουγέννων; Ωραία είναι στην Κύπρο, αλλά δεν θα ήθελες να ζήσεις και μια διαφορετική εμπειρία;

Να περιπλανηθείς, για παράδειγμα, σε δρόμους και στολισμένα σοκάκια και να “χαθείς” σε μαγευτικά και μοναδικά μέρη, από το πρωί μέχρι το βράδυ;

Δες λοιπόν 5 ξεχωριστούς προορισμούς που μπορείς να ταξιδέψεις την περίοδο των Χριστουγέννων:

1
Παραμυθένια Χριστούγεννα στο… Λονδίνο

To Λονδίνο θεωρείται ένας από τους πιο γνωστούς και αγαπημένους προορισμούς που προτιμούν να ταξιδεύουν εκατομμύρια άνθρωποι στο κόσμο.

Είναι υπέροχο όλες τις εποχές του χρόνου. Ειδικά την περίοδο των Χριστουγέννων όμως, μπορεί να ονομαστεί και επίσημα… ονειρεμένο.

Μπορείς να δεις και στις φωτογραφίες πόσο όμορφο είναι. Είναι στολισμένο παντού, ειδικά στο κέντρο όπου πραγματοποιούνται πολλές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

Το πλήθος κόσμου “απλώνεται” στους στολισμένους δρόμους και ψωνίζει από διάφορα μαγαζάκια που είναι ντυμένα στα κόκκινα. Τα χρώματα είναι μοναδικά και σε ταξιδεύουν όπου και αν βρίσκεσαι.

2
Μαγευτικά Χριστούγεννα στην πιο ερωτική πόλη – Παρίσι

Ποιος δε θα ήθελε να βρεθεί στην πόλη του Φωτός κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων; Για ‘σένα που είσαι ρομαντική και αγαπησιάρικη ψυχή και θες να ζήσεις τον έρωτα με τον άνθρωπο σου σε μια πόλη, τότε προτίμησε το μοναδικό Παρίσι.

Θα δεις περισσότερα απ’ όσα νομίζεις και η φαντασία σου θα σε απογοητεύσει γιατί… στην πραγματικότητα θα είναι ακόμη πιο ξεχωριστό απ’ ότι πίστευες.

3
Χριστούγεννα στη χλυδάτη Βιέννη

Η Βιέννη είναι μια από τις ευρωπαϊκές πόλεις που πραγματικά αξίζει να επισκεφθείς την περίοδο των εορτών. Κάθε μια από τις 23 συνοικίες της συμμετέχει στις χριστουγεννιάτικες αγορές.

Η ιστορική πλατεία Rathausplatz μετατρέπεται σε μία πραγματική “Χώρα των Θαυμάτων”, ενώ στις πλατείες Maria-Theresien και Karlsplatz θα βρεις χριστουγεννιάτικα χωριά που φαντάζουν βγαλμένα από παραμύθι.

Κάθε είδους χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα στους χλυδάτους δρόμους και πλατείες της Βιέννης. Όλοι χαίρονται και τρελαίνονται μόνο από τα πυροτεχνήματα και τα φανταστικά χρώματα που κοιτάζουν μπροστά τους.

4
Χριστούγεννα με μπουζούκια στην… Αθήνα

Η εικόνα είναι εντελώς ξεκάθαρη. Η Αθήνα είναι ιδανική για να ζήσεις το πνεύμα των εορτών, όχι και τόσο για τα στολίδια, τις εκδηλώσεις και τα θέατρα, αλλά για τις άπειρες επιλογές για διασκέδαση που έχει.

Είναι μια μεγάλη πόλη και, αν αποφασίσεις να ζήσεις τις γιορτές σου εκεί, δεν πρόκειται να βαρεθείς με τίποτα. Ειδικά την περίοδο των εορτών η ενέργεια και η ζωή είναι διάχυτη στην ατμόσφαιρα της πόλης.

5
Χριστούγεννα στη χιονισμένη Βουλγαρία

Aν πάλι επιθυμείς να επιλέξεις την ησυχία και τη χαλαρότητα σου, πήγαινε κάπου αρκετά διαφορετικά! Για παράδειγμα, στο πανέμορφο Μπάνσκο της Βουλγαρίας.

Μπορείς σε οικονομικές τιμές να ταξιδέψεις στο μαγευτικό Μπάνσκο και να περάσεις αξέχαστα τις διακοπές των Χριστουγέννων σου. Πάρε λοιπόν τα βουνά, διασκέδασε με χειμερινές δραστηριότητες και απόλαυσε ηρεμία και με αδρεναλίνη σε έναν από τους πιο δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς κατά τη διάρκεια των εορτών.

Αν είσαι λάτρης του sky και γενικά των σπορ, το συγκεκριμένο είναι το ιδανικό μέρος. Αν πάλι είσαι χαλαρός τύπος, μπορείς να απολαύσεις τα εξαιρετικά spa. Όλα τα έχει εδώ!

 

Εσύ σε ποιο μέρος θα ήθελες να περάσεις τις  διακοπές των Χριστουγέννων σου; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending