fbpx

10 ποδοσφαιριστές που έπαιξαν με τους Messi και Ronaldo!

Το να είσαι συμπαίκτης με έναν εκ των δύο είναι ήδη ευλογία. Αν είσαι συμπαίκτης και με τους δύο τότε εκεί αλλάζει το πράγμα.

Το τι μπορεί να μάθει ένας ποδοσφαιριστής από αυτούς τους δύο δεν μπορεί να διδαχθεί σε καμιά ομάδα αφού οι επιδόσεις αυτών των δύο ξεπερνούν κατά πολύ αυτές του μέσου ποδοσφαιριστή.

Πάμε να δούμε ποιοι 10 ποδοσφαιριστές έπαιξαν και με τους δύο!

1
Deco

Στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή οι δύο δεν δίδαξαν πολλά αλλά μάλλον έγινε το αντίθετο. Ο Deco βρέθηκε συμπαίκτης με τον Messi στα πρώτα βήματα του στην Barcelona ενώ το ίδιο έγινε και με τον Cristiano στα πρώτα βήματα του στην εθνική Πορτογαλίας.

2
Andre Gomes

Άλλος ένας Πορτογάλος με τη διαφορά ότι ο Gomes δεν το διαχειρίστηκε και πολύ καλά αφού ούτε στην Barcelona στέριωσε ούτε και στην Εθνική Πορτογαλίας προσφέρει όσα περίμεναν από αυτό οι συμπατριώτες του.

3
Henrik Larsson

Ο θρύλος της Celtic βρέθηκε στην Barcelona το 2004 και τότε ο Messi έκανε τις πρώτες του εμφανίσεις σαν αλλαγή. Αφού πήγε στην Helsingborg, το 2007 κατηφόρησε για το νησί για λογαριασμό της Manchester United και εκεί συνάντησε και τον Ronaldo.

4
Nélson Semedo

Ο Semedo ανήκει στην Barcelona και είναι πλέον από τα πολύ καλά χαρτιά της εθνικής Πορτογαλίας. Είναι από τους πιο τυχερούς της λίστας αφού το νεαρό της ηλικίας του και η χρονική στιγμή που τους πέτυχε είναι πολύ καλός συνδυασμός!

5
Gonzalo Higuain

Ο τύπος που δεν είμαστε σίγουροι αν ο Messi θέλει να έχει σαν συμπαίκτη στην εθνική Αργεντινής. Όσο ήταν στην Real Madrid πάντως, ο Cristiano δεν είχε κανένα παράπονο αφού εκεί μπορούσε να σκοράρει και να ξελασπώσει τη “Βασίλισσα” ανά πάσα στιγμή!

6
Gerard Pique

Όσο περίεργο και αν ακούγεται κάποτε ο Pique ήταν συμπαίκτης με τον Cristiano Ronaldo. Όταν οι δύο ήταν στην Manchester United δεν είχαν κάτι να χωρίσουν γι’ αυτό και δεν υπήρχαν εντάσεις τότε. Τώρα, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο!

7
Angel Di Maria

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο στην πορεία της Real Madrid πριν λίγα χρόνια. Ο Αργεντινός τεχνίτης όχι μόνο αγωνίστηκε και με τους δύο αλλά τα κατάφερνε και άψογα.

8
Carlos Tevez

Άλλος ένας Αργεντίνος στη λίστα μας. Ο Tevez συνάντησε τον Cristiano όσο ήταν στην Manchester United ενώ με τον Messi τα είπαν αρκετές φορές σε συλλογικό επίπεδο.

9
Ezequiel Garay

Ο Garay, πήρε μεταγραφή στη Real Madrid το 2008 αλλά αγωνίστηκε με τα χρώματα της το 2009 αφού δόθηκε δανεικός για ένα χρόνο. Από το 2007 μετρά 32 συμμετοχές με τα χρώματα της Αργεντινής.

10
Gabriel Heinze

Ο Heinze βρέθηκε συμπαίκτης με τον Messi στην εθνική Αργεντινής για περίπου μια 5ετία ενώ το 2004 ο Sir Alex Ferguson τον έφερε στην Manchester United, εκεί όπου βρήκε τον Cristiano Ronaldo.

Πολλοί έμαθαν από αυτούς τους δύο και άλλοι δίδαξαν και τους δύο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending