fbpx

Fringes: Τα 5 κομμάτια από κρόσια που θα απογειώσουν το look σου τον χειμώνα!

Yes yes yes! Το πιο playful trend της χρόνιας μας έχει ξετρελάνει! Τα fringed ή αλλιώς κροσέ κομμάτια είναι πολύ in-fashion για τις χειμωνιάτικες βόλτες σου!

Τα κρόσια αναβαθμίζουν το στυλ σου και το κάνουν παιχνιδιάρικο! Ακόμα και αν φορέσεις μόνοχρωμο outfit, τα fringed κομμάτιαθα σε κάνουν να είσαι πιο cool, αλλά και πιο cute!

Έχουμε δει πολλά fashion girls να συνδυάζουν τα κροσέ κομμάτια τους από το πρωί μέχρι και το βράδυ! Πιο κάτω σου έχω διάφορους τρόπους για να φορέσεις τα κρόσια σου φέτος τον χειμώνα.

Δες εδώ:

1
Rock the dress

Φόρεμα με κρόσια; Καθόλου υπερβολή, ειδικά τώρα στις γιορτές! Φορώντας αυτό το φόρεμα να είσαι σίγουρη πως δεν θα μείνεις απαρατήρητη!

Τόλμησε να επιλέξεις ένα φόρεμα σε έντονους χρωματισμούς! Αν είσαι πιο κλασική επέλεξε  μαύρο χρώμα ή φόρεμα με λιγότερα κρόσια!

2
Fringed the skirt

Η φούστα με κρόσια είναι ό,τι καλύτερο έχω δει για φέτος! Μπορείς να την συνδυάσεις με t-shirt, με πουκάμισο ακόμα και με hoodie! Πολλές bloggers εμφανίστηκαν στα fashion weeks με fringed φούστα!

Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις σε όλο το outfit είναι να συνδυάσεις ένα μονόχρωμο top από πάνω. Έτσι θα κατεβάσεις το ύφος του look σου! Επίσης η φούστα είναι extreme κομμάτι και γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεχτική με τους συνδυασμούς σου.

3
Dreamy coat

Οκ τώρα θα ερωτευτείς τα πιο dreamy coats! Το σακάκι που σίγουρα θα θέλεις! Εγώ θα το επέλεγα να έχει suede υφή και κόκκινο χρώμα!

Επίσης σε rainbow χρωματισμούς αφού είναι τόσο μοναδικό! Είναι ένα κομμάτι που αν το έχεις στην γκαρνταρόμπα σου θα σε κάνει να ξεχωρίσεις! Επίσης θέλει φροντίδα για να αντέξει χρόνια!

4
Detailed sweater

Ακόμα ένα κομμάτι που μπορείς να αποκτήσεις με κρόσια και δεν είναι τόσο extreme, είναι το ζεστό sweater σου. Τα sweaters με λεπτομέρειες από κρόσια θα κάνουν τις βόλτες σου πολύ fashionable.

Φόρεσέ το και οι φίλες σου θα ξετρελαθούν και θα θέλουν και αυτές το ίδιο! Ένας εύκολος τρόπος να το συνδυάσεις είναι με μπλε mom jeans και sneakers!

5
Bags with fringes

Το πιο απαραίτητο αξεσουάρ στο look σου είναι η τσάντα. Η κάθε μια επιλέγει την τσάντα της με βάση το στυλ της. Nα ξέρεις όμως ότι οι τσάντες με κρόσια απογειώνουν κάθε σου εμφάνιση.

Μπορείς να διαλέξεις την κροσέ τσάντα σου σε όποιο στυλ και χρώμα προτιμάς! Είναι ένα κομμάτι που ολοκληρώνει το look σου χωρίς να χρειάζεσαι κάποιο άλλο αξεσουάρ!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι your fringes will rock
ό,τι και αν επιλέξεις να φορέσεις!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending