fbpx

Οι δημοφιλέστεροι στην ψηφοφορία για την Football Stars Day!

Με τους Αλωνεύτη, Χριστοφή, Μερκή και Μυτίδη να αναδεικνύονται ως οι δημοφιλέστεροι του Πρωταθλήματος Cyta, συνεχίζεται στο vote.goalstizoi.com.cy η ψηφοφορία για τις 16αδες, καθώς και τους προπονητές, του αγώνα των All Stars στο πλαίσιο της Football Stars Day, της απόλυτης ποδοσφαιρικής γιορτής που θα γίνει στο ΓΣΠ, στις 30 Δεκεμβρίου.

Δημοφιλέστεροι από την ομάδα των Ξένων, η οποία θα αντιμετωπίσει τους Κύπριους επίλεκτους, είναι οι Καρλάο, Τολεμές, Ντάρμπισαϊρ και Μαργκάσα. Στη μάχη των πάγκων, φαίνεται πως το δίδυμο Αυγουστή – Μιχαήλ θα κοουτσάρει την ομάδα των επίλεκτων Κύπριων, ενώ φαβορί στους Ξένους είναι το δίδυμο Ιντιάκεθ – Δώνη, με τον Λέβι να έρχεται από την… εξωτερική.

Μέσα από τη ψηφοφορία του κοινού θα επιλεχθούν οι 16 δημοφιλέστεροι ποδοσφαιριστές (14 πρώτοι, συν 2 τερματοφύλακες), ενώ άλλους έξι θα επιλέξουν κατά την κρίση τους, χωρίς περιορισμό, οι δύο προπονητές κάθε ομάδας. Σε περίπτωση που ένας ποδοσφαιριστής είναι τραυματίας και δεν μπορεί να αγωνιστεί, τότε θα αντικαθίσταται από τον αμέσως επόμενο σε ψήφους.

Με την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας θα ανακοινωθούν οι 16άδες και οι προπονητές, ενώ οι 22άδες θα ανακοινωθούν σε συνέντευξη Τύπου, στις 29 Δεκεμβρίου.

Η ψηφοφορία συνεχίζεται μέχρι τα μεσάνυκτα της 20ης Δεκεμβρίου στο vote.goalstizoi.com.cy.

Εισιτήρια​

Εισιτήρια πωλούνται online και από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ σε όλη την Κύπρο. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ανέγερση μιας νέας πτέρυγας στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Την Football Stars Day 2017 συνδιοργανώνουν η ΚΟΠ και ο Εθελοντικός – Φιλανθρωπικός Οργανισμός των Ποδοσφαιριστών «Γκολ στη Ζωή».

Μια ημέρα… ποδόσφαιρο​

Στις 30 Δεκεμβρίου η ημέρα είναι αφιερωμένη στο ποδόσφαιρο και ξεκινάει στις 12:00 το μεσημέρι, με διάφορους ποδοσφαιρικούς αγώνες στο Εθνικό Στάδιο Στίβου, ενώ στις 13:00 ανοίγει το Fun Park με πολλές διαδραστικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, εντελώς δωρεάν.

Στον χώρο θα βρίσκεται φυσικά ο Άγιος Βασίλης αλλά και οι αγαπημένοι ποδοσφαιριστές του κυπριακού πρωταθλήματος, παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό αλλά και παλαίμαχοι, προκειμένου να φωτογραφηθούν με τον κόσμο και να μοιράσουν αυτόγραφα.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending