fbpx

5 τρόποι να φορέσεις τις παγιέτες σου και να ξεχωρίσεις!

Όλοι θυμόμαστε όταν οι παγιέτες ήταν το λαμπερό trend της εποχής στις ταινίες μέσα στις βιντεοκασέτες. Φέτος που έκαναν δυναμικό comeback είναι η ευκαιρία σου να τις φορέσεις και να λάμψεις!

Αν νομίζετε ότι τα ρούχα με παγιέτες μπορούν να φορεθούν μόνο για μια νυχτερινή έξοδο κάνετε λάθος. Αυτό όμως ασφαλώς και δεν ισχύει, γιατί αν συνδυάσεις σωστά την παγιέτα σου με ένα απλό t–shirt και άσπρα sneakers από κάτω θα δημιουργήσεις ένα καθημερινό look.

Πιο κάτω σου έχουμε 5 τρόπους/ιδέες για να δεις και να εμπνευστείς για το πώς να φορέσεις τις παγιέτες σου.

Δες τους εδώ:

1
Παντελόνια

Μπορείς να συνδυάσεις το παντελόνι σου με παγιέτες και για την καθημερινή σου βόλτα, αλλά και για μια βραδινή έξοδο.

Πρέπει να είσαι προσεκτική όμως πώς θα το συνδυάσεις γιατί είναι ένα αρκετά δύσκολο ρούχο. Φρόντισε το παντελόνι που θα φορέσεις, να αναδεικνύει τη σιλουέτα σου και όχι το αντίθετο.

2
Φούστες

Αν κοιτάξεις στα μαγαζιά θα δεις πως περισσότερα ρούχα με παγιέτες είναι φούστες. Θα βρεις mini, midi, αλλά και maxi φούστες.

Συνδυάζονται εύκολα, είτε με πουλόβερ, plain t-shirts, ακόμη και μονόχρωμα πουκαμισάκια.

3
Φορέματα

Τα sequined φορέματα είναι ό,τι πιο ιδανικό για ένα party! Δε χρειάζεται να βάλεις κάτι άλλο, θα κλέψεις τις εντυπώσεις μόνο με αυτό!

Συνδύασε το με πέδιλα και άσε τα μαλλιά σου κάτ, κάνοντας ελαφρύ wavy. Μπορείς να το συνδυάσεις για ένα πιο χαλαρό ποτό φορώντας το με τα ankle boots σου.

4
Tops

Μπορείς να επιλέξεις top με παγιέτες για να μην είναι αδιάφορο το look σου. Συνδύασέ το με ψηλόμεσο τζιν και γόβες και θα είσαι τέλεια! Άφησε το μακιγιάζ σου πιο ήρεμο χωρίς έντονες σκιές.

5
Jackets

Φόρεσε πάνω από το καθημερινό σου outfit ένα σακάκι με παγιέτες! Θα ξεχωρίζεις και θα είσαι super στυλάτη. Κάνε τα μαλλιά σου αλογοουρά και βάλε έντονο lipstick.

Αν θες να λάμψεις στις γιορτές ξέρεις τι πρέπει να φορέσεις!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending