fbpx

5 αγαπημένα προϊόντα που επιλέγουν beauty bloggers από όλο τον κόσμο!

Mε τη νέα χρονιά είμαι σίγουρη ότι θέλεις να δώσεις extra λάμψη και μια δόση ανανέωσης στο δέρμα σου, αλλά και στο μακιγιάζ σου! Έτσι δεν είναι;

Γι’ αυτό κι εγώ για να σε διευκολύνω έχω μαζέψει 5 προϊόντα που έχουν λατρέψει πολλές αγαπημένες beauty bloggers, τα περισσότερα από τα οποία έχω δοκιμάσει και εγώ!

Πάμε να τα δούμε:

1
YSL All hours Foundation

Aυτό το foundation είναι ιδανικό για εσένα που έχεις μεικτή-λιπαρή επιδερμίδα. Έχει matte τελείωμα που όμως δεν δείχνει καθόλου “παστωμένο” αν και έχει την τέλεια κάλυψη! Το έχω δοκιμάσει αν και δεν έχω λιπαρή επιδερμίδα και είναι απλά τέλειο!

2
Ιnglot Gel liner #77

Πολλές beauty bloggers θεωρούν ότι αυτό το eyeliner είναι το ιδανικό για να πετύχεις το τέλειο cat eye look, και επίσης μένει στη θέση του μέχρι να αποφασίσεις να το αφαιρέσεις!

3
L´oreal Pradise Extatic Mascara

Νομίζω πως δεν υπάρχει beauty blogger που δεν έχει δοκιμάσει αυτή τη μάσκαρα! Όλες μιλάνε για το υπέροχο αποτέλεσμα με όγκο που δίνει στις βλεφαρίδες τους.

Επίσης λέγεται πως αποτελεί το dupe για την διάσημη “Better than sex mascara” από την Two faced ή είναι και ακόμα καλύτερη.

4
Clinique Pep Start restoring night mask 

Aυτό είναι ένα lip balm ή μια μάσκα για τα χείλη που λατρεύουν πολλές γυναίκες και φυσικά πολλές bloggers. Αν υποφέρεις από σκασμένα, ξεραμένα χείλη χρειάζεσαι την καλύτερη ενυδάτωση! Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σαν το καθημερινό σου lipstick.

5
Kiehl´s Rare Earth Deep pore Cleansing mask

H τέλεια μάσκα για βαθύ καθαρισμό. Καθαρίζει τις τοξίνες από το δέρμα και τους κλειστούς πόρους, αφήνοντας την επιδερμίδα καθαρή και καταπραΰνοντάς την. Αισθάνεσαι αμέσως το δέρμα σου πιο καθαρό και ανάλαφρο. Είναι από τις καλύτερες που έχω δοκιμάσει!

Δοκίμασε κάποιο από αυτά και θα περιμένω τις εντυπώσεις σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending