fbpx

Έτσι αποχαιρέτησαν οι αστέρες του ποδοσφαίρου τον Ronaldinho!

Οι πρώτες μέρες του 2018 έφεραν και την απόσυρση του Ronaldinho από την ενεργό δράση. Το είχε δηλώσει εδώ και καιρό, το περιμέναμε, αλλά όσο να’ ναι η αποχώρηση του “χαμογελαστού παιδιού” του ποδοσφαίρου μας συγκίνησε σημαίνοντας και το τέλος μιας εποχής.

Ο Βραζιλιάνος, όμως, δεν άγγιξε μόνο όλους τους ποδοσφαιρόφιλους αλλά και τους συμπαίκτες του και τους αντιπάλους. Με την ανακοίνωση της αποχώρησης του αρκετοί σταρ της στρογγυλής θεάς έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν.

Πιο κάτω μπορείς να δεις μερικά χαρακτηριστικά μηνύματα αποχαιρετισμού του “Dinho”:

 

1
Lionel Messi

Όπως έλεγα πάντα, έμαθα πολλά στο πλάι σου. Πάντοτε θα σου είμαι ευγνώμων για το ότι τα έκανες όλα για εμένα πιο εύκολα στα αποδυτήρια. Είχα την τύχη να μοιραστώ πολλά πράγματα μαζί σου και αυτό μου άρεσε πολύ, επειδή εκτός από το ότι είσαι ένα φαινόμενο με την μπάλα, είσαι και μια μεγάλη προσωπικότητα, αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Αν και αποφάσισες να σταματήσεις, το ποδόσφαιρο δεν θα ξεχάσει ποτέ το χαμόγελό σου. Ό,τι καλύτερο, Ρόνι

2
Iker Casillas

Με έκανες να υποφέρω, όμως όπως κάθε ένας που είναι ερωτευμένος με το ποδόσφαιρο, σε απολάμβανα επίσης. Πόσο σπουδαία ήταν!

3
Andrea Pirlo

Ένας από τους καλύτερους. Ευχαριστώ Ρόνι, ήταν απόλαυση να παίξω μαζί σου!

4
Steven Gerard

Αυτός ο τύπος ήταν από άλλο πλανήτη για τους περισσότερους, ο καλύτερος του κόσμου όταν ήταν στο απόγειο του στη Barcelona! Απόλαυσε την αφυπηρέτηση, Ronaldinho!

5
Ronaldo

Μοιραστήκαμε το όνομα, το επίθετο και πολλές ιστορικές στιγμές με αυτή την ιδιοφυία, ήταν τιμή μου! Η νικηφόρος τροχιά τώρα ολοκληρώθηκε διαιωνίζοντας το ίχνος της τέχνης και της χαράς στο ποδόσφαιρο μας. Ευχαριστώ, αδελφέ!

6
Kaka

Ήταν απόλαυση να σε βλέπω να παίζεις, προνόμιο να παίζω δίπλα σου και τιμή μου να κατακτήσουμε τόσους τίτλους μαζί! Κάθε επιτυχία στο επόμενο βήμα στη ζωή σου, φίλε μου Gauchinho!

Τι θυμάσαι πιο έντονα από τον Ronaldinho;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending