fbpx

5 Κύπριοι μας είπαν πώς επηρεάζουν οι φίλοι τους (αντίθετου φύλου) την ερωτική τους σχέση!

“Υπάρχει φιλία ανάμεσα στον άνδρα και τη γυναίκα”; Αυτό είναι το αιώνιο ερώτημα, με πολλές παραλλαγές στις απαντήσεις του.

Από τη μια πλευρά, φυσικά και μπορεί να υπάρξει φιλία μεταξύ των 2 φύλων. Είναι ένα είδος φιλίας που είσαι τυχερός να έχεις, αφού θα σε συμβουλεύσουν όπως κανείς άλλος και θα δουν “σημάδια” στη συμπεριφορά κάποιου, που εσύ δεν πρόσεξες. Ίσως καταφέρουμε έτσι να κατανοήσουμε (λίγο) το αντίθετο φύλο… ίσως και όχι! 

Από την άλλη, τέτοιου είδους φιλίες, μπορούν άθελα τους να προκαλέσουν “εντάσεις – μικρό θεματάκια και ζήλιες” ανάμεσα στο/στη σύντροφο μας και σε εμάς τους ίδιους.

Πάμε να δούμε την εμπειρία 5 ατόμων όσον αφορά τη φιλία τους με το αντίθετο φύλο και πώς επηρεάζεται ο/η σύντροφος τους:

1
Μάριος, 22 χρονών

  • “Λοιπόν… Εν η φάση που είσαι σε σχέση και καταλήγουν οι κολλητές σου φίλες να γίνονται “bestoues” στο τέλος της ημέρας… με τη σχέση σου. Τζιαμέ κάπως έσσιεις τες ούλλες πάνω στην κκελέ σου τζιαι εν κανεί, αγχώνεσαι λίγο περισσότερο, μπας και τσακκωθεί η μια με την άλλη.  Είμαι σε δύσκολη θέση, αφού σε ένα τσακκωμό, εν ξέρω ποια πλευρά να πιάσω τζιαι είμαι μέσα στη μέση! Γενικά όμως, θυμούμαι ότι πριν γίνουν φίλες, η καλύττερη φάση ήταν στα δώρα που είχα την extra βοήθεια από τις φίλες μου. Και φυσικά τις ατέλειωτες ώρες που μιλούσαμε για ψυχολογική υποστήριξη!”

2
Έλενα, 22 χρονών

  • “Θα είμαι σύντομη και περιεκτική. Στη συγκεκριμένη φάση της ζωής μου δεν είμαι σε σχέση. Όταν ήμουν σε σχέση όμως, δεν υπήρξαν ποτέ θέματα όσον αφορά τους φίλους μου- αγόρια και τη σχέση μου. Μεγάλωσα σε ένα σπίτι και γειτονιά όπου ήμουν συνηθισμένη να κάνω παρέα μαζί τους από παιδί. Πάλε καλά όμως. Οι φίλοι μου μοιράζονται μαζί μου το πώς σκέφτονται σαν άνδρες και μπορώ έστω και λίγο να τους καταλάβω…”

“Στην πιο ακραία περίπτωση: Είναι ο κύριος λόγος που δεν κάνω σχέση αυτή τη φάση. Εν τζιαι να σπάσω μαζί τους!”

3
Αλέξης, 23 ετών

  • “Τον τελευταίο χρόνο που είμαι σε σχέση με την κοπέλα μου έχω, βιώσει διάφορα “αστεία” περιστατικά με αυτή και την καλύτερη μου φίλη. Το βρίσκω λογικό, γιατί η κοπέλα μου είναι σαν την κολλητή μου, απλά συμπεριλαμβάνει… και την “ερωτική έλξη” . Αντιλαμβάνομαι ότι είναι λογικό όταν ζηλεύει η μια την άλλη. Αυτό βέβαια γίνεται συνήθως όταν η κολλητή μου περνά μια… δύσκολη ερωτική φάση και θέλει να τα συζητήσει μαζί μου… η ώρα 03:00 το πρωί μεθυσμένη. Αυτό γινόταν και πριν κάνω σχέση, αλλά ακόμη συνεχίζεται και εννοείται ενοχλεί την κοπέλα μου και μου κρατάει μούτρα. Μετά της περνάει βέβαια.. γυναίκες!”

4
Μέριλυν, 21 χρονών

  • “Γενικά οι φίλοι μου με συμβουλεύουν όσον αφορά τις σχέσεις μου με τους άνδρες ούτως ώστε να μεν φάω τα μούτρα μου, όπως μου λέει και ένας πολύ καλός μου φίλος. Όποτε τα κάνω “χάλια”, ο φίλος μου με “κοσμεί” με διάφορα κολακευτικά επίθετα του τύπου: “κόρη μου, μα είσαι ηλίθια;”. Δεν παύει όμως να είναι κοντά μου και να με υποστηρίζει! Στέλιο, όπου και να είσαι σε ευχαριστώ για όλα… Ειδικά για αυτούς τους όμορφους χαρακτηρισμούς!”

5
Αρετή, 21 ετών

  • “Χαχαχα. Περιπαίζεις με ένεν; Οι φίλοι μου και η σχέση μου μαζί στο ίδιο τραπέζι. Με ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ! Από τη μια πλευρά, οι φίλοι μου είναι πάντα δύσπιστοι και έτσι είναι υπερβολικά δύσκολο να εμπιστευτούν κάποιον. Πού να τους παρουσιάσω τη σχέση μου έτσι; Από την άλλη πλευρά και ο σύντροφος μου…“εν πάει πίσω”. Πολλή ζήλια… Μεγάλο κακό και πάντα “πανταχού παρών”, αφού το τηλέφωνο εν σταματά να χτυπά. Τζιαι όταν τον δω; Γίνεται… χαμός. Η μουρμούρα σε άλλα επίπεδα. Εν ξέρω αν το ξέρεις, αλλά σύμφωνα με τον σύντροφό μου.. “εμένα θέλουν με ούλλοι”! Χ χαχα!”

Εσένα πώς αντιμετωπίζει η σχέση σου τις φιλίες σου (με το αντίθετο φύλο);

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending