fbpx

Aviator Flight Centre: Ζήσε κι εσύ την πιο μοναδική εμπειρία πετώντας αεροπλάνο!

Σε όλους αρέσουν τα ταξίδια, έτσι δεν είναι; Και εμένα το ίδιο! Γι΄αυτό και πήρα την απόφαση να ζήσω μια εντελώς διαφορετική εμπειρία με το αεροπλάνο από αυτές που είχα ζήσει μέχρι σήμερα.

Η εμπειρία που σου δίνει η σχολή Aviator Flight Centre να είσαι για λίγο ο πιλότος του αεροπλάνου είναι απερίγραπτη! Ναι ναι, καλά διάβασες!

Σκέφτηκα ότι μια τέτοια εμπειρία θα ήταν το τέλειο δώρο γενεθλίων στο πιο αγαπημένο μου πρόσωπο. Και όντως αυτό που ζήσαμε ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας! Όλα ήταν πολύ πιο τέλεια στην πραγματικότητα!

Μάθε περισσότερα εδώ: 

Με το που μπαίνεις στην σχολή πιλότων Aviator Flight Centre, καταλαβαίνεις πόσο επαγγελματικά και προσεγμένα είναι όλα. Το κτίριο της σχολής είναι καταπληκτικό, πολύ μοντέρνο με αρκετές αίθουσες διδασκαλίας, το προσωπικό πολύ έμπειρο και όλος ο εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας.

Οι πιλότοι με την εμπειρία τους και τον ενθουσιασμό που έχουν για τη δουλειά τους, σε κάνουν να θέλεις και να ανυπομονείς ακόμα περισσότερο να ζήσεις αυτή την εμπειρία! Συγκεκριμένα μαζί μας ήταν ο πιλότος Παναγιώτης Λοΐζου, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για όλα όσα έκανε για εμάς!

Υπάρχει ακόμα ένα δωμάτιο επαγγελματικού προσομοιωτή ή αλλιώς professional flight simulator όπως ονομάζεται στα Αγγλικά, το οποίο είναι ακριβώς όπως ένα αληθινό αεροπλάνο. Τα effects που έχουν είναι τόσο κοντά στην πραγματικότητα που σε κάνουν να νιώθεις ότι όντως πετάς το αεροπλάνο.

Σε αυτό το δωμάτιο κάνεις το μάθημά σου πριν μπεις στο αεροπλάνο. Αφού κάναμε μάθημα μέσα στο simulator, έφτασε η στιγμή όλα που μάθαμε να γίνουν πράξη!

Με τη σωστή καθοδήγηση, τις σωστές συμβουλές και την κατάλληλη εμψύχωση του Παναγιώτη, ο Κώστας έγινε για λίγο ο πιλότος του αεροπλάνου!

Αν σκέφτεσαι ότι θέλεις να κάνεις ένα δώρο σε ένα φίλο/η σου ή στο αγόρι ή το κορίτσι σου, τότε σου βρήκαμε τη λύση! Θα είναι κάτι που θα θυμάται σε όλη του τη ζωή.

Αν από την άλλη θέλεις να ασχοληθείς είτε ερασιτεχνικά είτε επαγγελματικά και να πάρεις δίπλωμα πιλότου, τότε δεν υπάρχει ιδανικότερη σχολή για ‘σένα για να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις υπόλοιπες σχολές στο εξωτερικό!

Μάθε περισσότερα ακολουθώντας τη σχολή Aviator Flight Centre στο

Facebook και Instagram 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending