fbpx

Αυτοί είναι οι ποδοσφαιριστές – βαρόμετρο των 6 “μεγάλων” του πρωταθλήματος!

Αναμφίβολα οι ομάδες που βρίσκονται στις 6 πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος αποτελούνται από εξαιρετικά ποιοτικούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που ο καθένας από αυτούς είναι ξεχωριστός.

Υπάρχουν ωστόσο ορισμένοι από αυτούς που είναι βαρόμετρο για την ομάδα στην οποία αγωνίζονται και αυτό γιατί σε μεγάλο βαθμό είναι αναντικατάστατοι.

Ας δούμε παρακάτω ορισμένους από αυτούς:

 

1
Απόλλωνας: Esteban Sachetti

Ο Αργεντινός ανασταλτικός μέσος Esteban Sachetti χαρακτηρίζεται ως βαρόμετρο για τον Απόλλωνα.

Παρά το βάθος και τις πολλές επιλογές που διαθέτει η ομάδα της Λεμεσού, ο ποδοσφαιριστής αυτός προσδίδει στοιχεία που πολύ δύσκολα μπορούν να αντικατασταθούν από κάποιον άλλον στην θέση που αγωνίζεται όπως είναι το πάθος, η δύναμη και η μεγάλη του σταθερότητα.

Δεν είναι τυχαίο μάλιστα που, σχεδόν σε κάθε αγώνα που απουσιάζει, ο Απόλλωνας πληρώνει την απουσία του, η οποία είναι ακόμα πιο αισθητή στα ντέρμπι.

2
Ομόνοια: Matt Derbyshire

Η μεγάλη ποδοσφαιρική αξία του Άγγλου επιθετικού της Ομόνοιας είναι δεδομένη. Ο ποδοσφαιριστής έχει πετύχει μέχρι στιγμής 17 τέρματα, αποτελεί τον πρώτο σκόρερ της Ομόνοιας και τον δεύτερο σκόρερ του πρωταθλήματος.

Προσδίδει στο τριφύλλι αυτοπεποίθηση και δίνει τις λύσεις στο σκοράρισμα σχεδόν πάντοτε. Ο Derbyshire θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας.

3
Ανόρθωση: Joao Victor

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος της Ανόρθωσης αποτελεί έναν από τους βασικότερους ποδοσφαιριστές της “Kυρίας”, αφού πέρα από τα αμυντικά του καθήκοντα τα οποία φροντίζει να τηρεί σχεδόν εξαιρετικά, αποδεικνύει πως είναι ηγέτης και στο επιθετικό κομμάτι.

Ο αρχηγός της Ανόρθωσης έχει σημειώσει μέχρι στιγμής 6 γκολ και αποτελεί τον πρώτο σκόρερ της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ζοάο Βίκτορ έχει αναδειχθεί τον περασμένο Δεκέμβριο ως ο “Καλύτερος ποδοσφαιριστής” με το έπαθλο Ήθους, Τέχνης και Αρετής Carlsberg.

4
ΑΠΟΕΛ: Lorenzo Ebecilio

Ο Ολλανδός επιτελικός μέσος του ΑΠΟΕΛ, Lorenzo Ebecilio, είναι ένας από τους πιο σταθερούς παίκτες που διαθέτει η ομάδα της Λευκωσίας.

Αρέσκεται στο να βρίσκεται μόνος πίσω από τον στράικερ. Θέλει να νιώθει ελεύθερος, να κινείται εκεί που θέλει, να ζητάει μπάλα και να σερβίρει.

Πρόκειται για αρκετά έξυπνο ποδοσφαιριστή με άριστη τεχνική. Οι περισσότερες επιθετικές προσπάθειες της ομάδας του Αρχαγγέλου ξεκινούν από αυτόν, ενώ έχει πετύχει μέχρι στιγμής 5 τέρματα.

5
ΑΕΚ: Florian Taulemesse

Αναντικατάστατος παίκτης για την ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος από τον Γάλλο επιθετικό Florian Taulemesse!

Ο ποδοσφαιριστής της λαρνακιώτικης ομάδας έχει πετύχει μέχρι στιγμής 20 τέρματα και αποτελεί τον πρώτο σκόρερ τόσο της ΑΕΚ όσο και του πρωταθλήματος.

Αδιαμφισβήτητα η προσφορά του στην ομάδα και συγκεκριμένα στο επιθετικό κομμάτι της είναι τεράστια. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

6
ΑΕΛ: Josimar Dias (Vozinha)

Ο διεθνής τερματοφύλακας με το Πράσινο Ακρωτήρι, Josimar Dias – Vozinha, αποτελεί για την ΑΕΛ μια βασικότατη επιλογή στο ρόστερ.

Βρίσκεται στην ομάδα της Λεμεσού από το περασμένο καλοκαίρι και έχει δείξει την κλάση του από τα πρώτα κιόλας παιχνίδια στην Ευρώπη.

Συνέχισε την καλή του πορεία και στο πρωτάθλημα και αν εξαιρέσουμε ορισμένες κακές στιγμές που μπορεί να συμβούν σε κάθε τερματοφύλακα, η ΑΕΛ οφείλει πολλά σε αυτόν για την μέχρι τώρα πορεία της στην φετινή περίοδο.

Αυτοί είναι κατά την άποψη μου οι ποδοσφαιριστές βαρόμετρο των ομάδων που βρίσκονται στις 6 πρώτες θέσεις! Αν διαφωνείς ή θέλεις να προσθέσεις και την δική σου άποψη, μην διστάσεις να το κάνεις!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending