5 δώρα που θα του αρέσουν για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου!

Τελειόφοιτη Φοιτήτρια Fashion Design

O Φεβρουάριος είναι ο μήνας των ερωτευμένων, και αυτό γιατί στις 14 Φεβρουαρίου που είναι η μέρα του Αγ. Βαλεντίνου γιορτάζουμε τον έρωτα!

Είσαι και εσύ μέσα σε αυτούς που θα γιορτάσουν αυτή την ημέρα και ψάχνουν να χαρίσουν κάτι όμορφο στον σύντροφό τους;

Θες λοιπόν να εκμεταλλευτείς αυτή την μέρα και να του δείξεις την αγάπη σου χαρίζοντας του ένα δώρο, αλλά δεν σκέφτηκες ακόμη ποιο θα μπορούσε να ήταν το ιδανικότερο;

Σου προτείνω λοιπόν 5 ιδέες που θα καλύψουν όλα τα γούστα:

1Κολόνια

Πήγαινε ενάντια στις προκαταλήψεις παίρνοντας του για δώρο κολώνια, ένα δώρο που λένε ότι φέρνει χωρισμό. Από την άλλη όμως είναι μια safe επιλογή, αν ξέρεις το άρωμα που επιλέγει, και σίγουρα θα του αρέσει!. Φρόντισε να μυρίζει πάντα υπέροχα ο σύντροφός σου!

2Ρολόι

asos – Casio Gold Stainless Steel

Το αξεσουάρ που έχει κάθε άντρας και το αγαπάει είναι το ρολόι του. Και αν διαθέτεις αυτά τα χρήματα είναι μια πολύ καλή ιδέα!

3Πορτοφόλι

asos – Levi’s Leather Wallet In Brown

Ένα επίσης χρήσιμο αξεσουάρ για τον άντρα είναι και το πορτοφόλι. Αν νομίζεις πως ήρθε ο καιρός να το ανανεώσει είναι μια καλή ευκαιρία να το εκμεταλλευτείς αγοράζοντας του ένα καινούριο!

4Πουκάμισο

asos – Farah Brewer Slim Fit Oxford Shirt In Blue

Επέλεξε ένα ωραίο πουκάμισο είτε για τις καθημερινές του εξόδους, είτε για πιο καλές περιστάσεις. Θα του αρέσει πολύ, και θα το χαρεί, αφού πάντα οι άντρες χρειάζονται και άλλα πουκάμισα! Διαλέξτε όμως το κατάλληλο χρώμα!

5Παπούτσια

converse

Αφού οι άντρες πλέον αγαπάνε τα παπούτσια τους σαν τις γυναίκες, ακόμη μια καλή ιδέα θα ήταν ένα ζευγάρι παπούτσια είτε αυτά είναι αθλητικά παπούτσια είτε για πιο συγκεκριμένες περιστάσεις!

Εσύ τι δώρο θα του πάρεις;