fbpx

Ακόμη ένας λόγος που ανυπομονούμε για την άνοιξη: TOMMY x GIGI SS18!

Είναι γεγονός! Το κορίτσι “φαινόμενο” Gigi Hadid αυτή την άνοιξη παίρνει και πάλι πατρόν στα χέρια της και ετοιμάζεται να σε κάνει να την λατρέψεις ακόμη περισσότερο.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση για την τέταρτη στη σειρά συνεργασία του γνωστού top model με την αγαπημένη της εταιρία Tommy Hilfiger, ακούστηκε ότι αυτή είναι ίσως η καλύτερη συλλογή ρούχων που έχει κάνει μέχρι σήμερα.

Μάθε περισσότερα:

Είτε έχεις αγαπήσει την Gigi, όπως κι εγώ για το effortlessly chic ντύσιμό της, είτε για την rock διάθεσή της, είτε για τις girly πινελιές της, είτε γιατί προσθέτει ένα tomboy αέρα στα outfit της, ένα είναι το σίγουρο, η νέα κολεξιόν έρχεται με τις καλύτερες προοπτικές για να σε κατακτήσει!

Χαρακτηριστικά, το μοντέλο αναφέρει ότι ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην προσπάθεια να συνδυαστεί το iconic Tommy lifestyle, με πινελιές από τα motor sports και το jetset lifestyle της ίδιας για ένα πραγματικά bold αποτέλεσμα.

Επίσης, δόθηκε επίσης έμφαση στα racing stripe prints, τα speed logos και τα graphic badges. Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη για το κοινό μετά το TOMMYNOW catwalk show στις 25 Φεβρουαρίου το οποίο θα σημάνει και την λήξη της εβδομάδας μόδας στο Μιλάνο.

Φωτογραφίες: Vogue

Εσύ ποια κομμάτια θα θέλεις να αποκτήσεις από αυτή τη συλλογή;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending