fbpx

Ιδανικό ξεκίνημα για το Πανεπιστήμιο Κύπρου!

Τα τελευταία χρόνια η γυναικεία πετοσφαιρική ομάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου επιδίωκε να σπάσει την κυριαρχία των δύο Πανεπιστημίων της Έγκωμης και απ’ ότι φαίνεται φέτος θα τα δώσει όλα μέχρι το τέλος.

Έχοντας αντιμέτωπες τις πετοσφαιρίστριες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, έδειξαν ένα πολύ καλό αγωνιστικό χαρακτήρα και πήραν τη νίκη με σκορ 3 – 0 σετ.

Η ομάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου μπήκε πολύ δυνατά στο 1ο σετ και πήρε γερό προβάδισμα. Το τελικό σκορ 25 – 8 δεν είναι ενδεικτικό της δυναμικής των δύο ομάδων, είναι όμως ενδεικτικό της διαφοράς στην χημεία που είχαν οι δύο ομάδες.

Η ομάδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, η οποία άλλαξε κατά πολύ, δεν ήταν διατεθιμένη να τα παρατήσει. Ανεβάζοντας στροφές κυνήγησε το παιχνίδι αλλά έχασε και το 2ο σετ, με σκορ 25 – 20.

Στο 3ο σετ οι δύο ομάδες κινήθηκαν σε ρυθμούς ντέρμπι. Οι φιλοξενούμενες ανέβασαν στροφές και οι γηπεδούχες δεν κατέβασαν ούτε και σε αυτό το σετ ταχύτητα. Το 3ο σετ τέλειωσε με σκορ 25 – 23, το οποίο είναι χαρακτηριστικό της προσπάθειας των δύο Πανεπιστημίων.

Αν κρίνουμε από το χτεσινό αποτέλεσμα, το φετινό πρωτάθλημα αναμένεται να μας εντυπωσιάσει αρκετά και φέτος.

Πανεπιστήμιο Κύπρου (Αποστολίδου Μ.): Μαραγκού Ε, Χατζηκωστή Δ, Γιακουμή Α, Γεωργίου Π, Εξαδάκτυλου Γ, Πέτρου Ε, Μαραγκού Χ, Σεργίου Θ, Δαυίδ Α, Λιάτσου Α, Πτωχοπούλου Σ, Γεωργιάδου Α.

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (Παυλίδου Α.): Παπασάββα Γ, Πιριπίτση Ρ, Αγγελοπούλου Ν, Χρήστου Α, Τζανουδάκη Κ, Καυκαρίδου Χ, Οικονομίδου Λ, Γιαννακού Ε, Ποπά Α, Κρασάκη Ε.

Φωτογραφικό υλικό στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending